El proper 3 d’octubre la revista Neteges, en col·laboració amb les publicacions Formació de Seguretat Laboral i Facility M& S, desenvoluparan una jornada en línia sota el títol: «Neteja, desinfecció i PRL en centres sanitaris».

La jornada es desenvoluparà en horari de 10.00 a 12.30 h. del matí i ja et pots inscriure des d’aquí. Compta amb el patrocini d’Acciona, Brocoli Facility Services, Limcamar, Spontex, Optima Facility i Ramos STS.

La neteja i desinfecció dels centres sanitaris ja era una cosa clau per a la salut dels pacients molt abans del Covid19 La higiene salva vides!

En aquesta jornada diversos experts abordaran entre altres temes: la transformació de la neteja al sector sanitari, la neteja quirúrgica, els protocols en aquest àmbit marcats per la ISSA, la gestió de els riscos sanitaris per garantir la seguretat del pacient; així com des d’una perspectiva de PRL exposaran el vestuari de protecció sanitari, la prevenció davant de contaminacions creuades o la salut i seguretat del personal de l’àmbit sanitari davant de les agressions.