L’Equip

Benvinguts a la pàgina dels Recursos Humans de ILSER GRUP, un espai en el qual convidem a que ens enviïs el teu currículum per formar part del nostre equip. El personal de l’empresa està ple de talent, orientat a l’eficiència i l’eficàcia, tot per poder donar el millor als nostres clients.

El treballador en ILSER GRUP és un actiu molt important a l’empresa. El seu perfil està compromès, motivat i alineat amb els objectius marcats per l’empresa. La seva participació i la seva aportació en el dia a dia empresarial són de gran ajuda per definir l’estratègia que marca la companyia per als propers anys.

El model ILSER GRUP garanteix un lloc de treball estable i de qualitat, que desitja que el seu equip humà prosperi, i es desenvolupi personalment i professionalment de la millor manera possible. Se’ls garanteix accés a cursos de formació gratuïts, puguin consolidar les seves tasques familiars amb les de l’empresa i tinguin una sèrie de condicions especials perquè puguin sentir-se satisfets per la seva vinculació laboral amb ILSER GRUP.

Vols formar part de l’Equip?