Els millors productes i solucions per a la Indústria

ilser grup ofereix als al sector les solucions higièniques necessàries per assegurar el grau de neteja i desinfecció requerit en les diferents processos de el sector industrial, satisfent les exigències particulars de cada centre i proporcionant als clients una gamma completa de productes i equips, servei i assessorament personalitzat per tal d’optimitzar i economitzar els seus processos de neteja. La nostra experiència i els nostres professionals en aquest mercat permet presentar en cada cas la solució més eficaç i rendible, garantint uns nivells higiènics òptims i el compliment de la legislació vigent, optimitzant els processos i costos de neteja, amb un mínim impacte mediambiental i la màxima seguretat per als usuaris.

Les solucions d’ilser grup t’ajudaran a mantenir al teu personal segur

  • Estandarditzar l’elecció de sistema en tot el lloc, des dels banys, fins a les estacions de treball.
  • Millorar la higiene dels empleats i l’espai de treball per complir amb les noves normes d’higiene.
  • Millorar la productivitat mitjançant l’ús de draps i netejadors oferts per ilser grup en els dispensadors que suporten els principis de les 5S.
  • Millorar el temps per guanyar productivitat i eficiència: màxima autonomia, fàcil recàrrega.

Productes i Solucions Innovadores

Treballem amb experts en el teu camp per entendre en què consisteix la seva feina i per saber com satisfer les necessitats i requeriments del seu negoci. Així que podem ajudar-te a fer la seva vida laboral més simple i per optimitzar els processos.

Àrea de lavabos

  • Els dispensadors estan totalment protegits assegurant una alta higiene en els llocs, protegint als teus convidats de qualsevol risc de contaminació
  • Promoure i assegurar la higiene en el teu zona de lavabos amb els productes ilser grup

Estació de Treball

  • Els sistemes d’alta capacitat redueixen el risc que els empleats trobin dispensadors buits i augmenten la efectivitat
  • El personal de neteja pot recarregar ràpidament els sistemes amb existències perquè durin entre intervals de servei assegurant la cobertura sigui quin sigui el patró de torn