Responsabilitat Social Corporativa d’ILSER GRUP

La Responsabilitat Social implica bones pràctiques en les relacions amb els grups d’interès de la companyia i amb la comunitat local. Els temes clau d’aquest compromís són el tracte humà als empleats i el seu desenvolupament professional, el compliment de les normes de seguretat i higiene així com la seguretat tant en la nostra gamma de productes com en proveïdors. El nostre compromís més es veu reflectit amb la nostra actitud sostenible, ecològica i de qualitat.

A més d’aquesta actitud interna, ILSER GRUP té un departament, obert a tots els altres, on s’analitza, reflexiona i es proposen totes aquelles accions socials externes que reforcen el nostre compromís amb la societat i defineixen els valors de l’empresa.

En ILSER GRUP ens volem enfocar en el desenvolupament de la societat de Lleida al món, és per això que donem suport a diverses entitats, tant del tercer sector, ONG, Banc d’Aliments, com esportives, culturals, educatives o empresarials.

Últimes accions dutes a terme en Responsabilitat Social Corporativa

Fundació Jericó

Entrega d’una furgoneta a la Fundació Jericó per al repartiment d’aliments

Balàfia Vòlei

El Balàfia Vòlei signa un conveni d’esponsorització amb ILSER GRUP

OncoLliga Lleida

Col·laborem en l’edició del Calendari Solidari 2021 d’Oncolliga Lleida

IRB Lleida

Renovem per 5è any, la col·laboració amb el IRBLleida per a la promoció de la investigació biomèdica a Lleida

IRB Lleida

ILSER GRUP ha renovat, per 6è any, la seva col·laboració amb l’IRBLleida per a la promoció de la recerca biomèdica a Lleida. Les aportacions que realitzen les empreses i entitats que col·laboren amb l’IRBLleida tenen la missió de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica a Lleida.