La Responsabilitat Social implica bones pràctiques en les relacions amb els grups d’interès de la companyia i amb la comunitat local.

El nostre compromís amb la societat i la ciutat de Lleida, defineixen els valors de l’empresa, a ILERDA SERVEIS ens volem enfocar en el desenvolupament de la societat de Lleida, és per això que donem suport a diverses entitats, entre elles esportives, com el BALAFIA VOLEY del qual en guany en serem nous patrocinadors.

ILERDA SERVEIS esponsoritzarà l’INFANTIL B femení del club durant la temporada 2020-21. BALAFIA VOLEY és l’equip de referencia del Vòlei lleidatà, essent un club que no només lluita per competir, sinó per impulsar activitats on poder reflectir el seus valors, algunes com el Voleybolitza’t o les Estades Esportives i Campus,…

ILERDA SERVEIS estem amb l’esport femení, impulsem la igualtat!