Disposem de tots els productes i maquinària específics per a establiments d’alimentació i els seus serveis de carnisseria, peixateria, fruiteria, oficina i magatzem. Fes que els teus treballadors i clients se sentin segurs en el seu centre.

Disposem de maquinària de neteja, eixugamans per a les àrees de treballs, químics per garantir uns estàndards de neteja, … A més, l’última tecnologia de neteja i desinfecció per a carros i cistelles. Disposi de la màxima seguretat i desinfecció de les zones de més contacte, d’una forma neta i ràpida.

Treballem amb experts en el teu camp per entendre en què consisteix la seva feina i per saber com satisfer les necessitats i requeriments del seu negoci. Així que podem ajudar-te a fer la seva vida laboral més simple i per optimitzar els processos.

Cal destacar el nostre últim cas d’èxit amb Plusfresc, renovant una vegada més el contracte de manteniment de les màquines de neteja per a tots els centres, adquirint 6 noves màquines automàtiques de neteja per continuar tenint les seves botigues netes i segures.