Servei d’Assistència Tècnica

ILSER GRUP, des de sempre, que ha apostat per tenir un  S.A.T. (Servei Assistència Tècnica) propi que no depengui de cap multinacional ni proveïdor. La llibertat i agilitat de processos en poder reduir temps de maniobra per al muntatge, reparació o revisió dels equips de maquinària de neteja és un dels fets diferenciadors de l’empresa.

Els nostres serveis d’assistència tècnica es desglossen en dos grans grups, totalment interconnectats per donar una màxima agilitat a tots els serveis que ofereixen als nostres clients:

  • Maquinària de neteja
  • Equips de dosificació automàtica de líquids

En el primer, juntament amb Nilfisk, Viper, Scanio Systems i altres fabricants líders presents en el mercat actual de maquinària de neteja professional, s’ofereix un servei tècnic capaç de poder solucionar qualsevol avaria en Fregadores, Escombradores, Aspiradors, Màquina d’Aigua a Pressió, … a més, el seu estocatge de recanvis permet agilitzar els temps de demora en la reparació de la maquinària.

I pel que fa als equips de dosificació automàtica de líquids, el fet de tenir l’equip humà d’aquest departament format per poder instal·lar, reparar o solucionar problemes que puguin tenir bugaderies, rentaplats o equips de concentrats de químics de neteja de superfícies, permet que els clients de ILSER GRUP puguin tenir solucionat, en la major brevetat de termini de temps possible, els problemes que puguin sorgir en els equips instal·lats.

El nostre equip treballa en total coordinació amb l’equip tècnic-comercial, a fi de poder oferir els estudis de cost, assessorament de millors productes adaptats a cada necessitat i impartir cursos de formació per al personal que manipuli diàriament els equips concentrats.

Per a qualsevol consulta pot posar-se en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari, estem a la seva disposició.