Objectius de Desenvolupament Sostenible

El 25 de setembre de 2015, 193 països es van comprometre amb els 17 OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE de les Nacions Unides i la seva total compliment per a l’any 2030.

Els objectius persegueixen la igualtat entre les PERSONES, protegir el PLANETA i assegurar la PROSPERITAT com a part d’una nova agenda de desenvolupament sostenible. Un nou contracte social global que NO DEIXI A NINGÚ ENRERE.

Una empresa que hagi assolit els ODS en 2030, serà una societat mercantil amb el qual totes i tots somiem. Per això, l’Agenda 2030 està ja en el centre de la visió de ILSER GRUP i de l’acció del seu equip humà. Representa una forma d’actuar en el món. Per assolir les metes de cada Objectiu TOTHOM ha de fer la seva part: els governs, el sector privat, la societat civil i persones com TU.

ILSER GRUP assumeix el compromís amb el medi ambient i la societat, que es reflecteix en els processos i programes de sostenibilitat i responsabilitat social corporativa en els quals estem treballant, molt aviat us explicarem més.

COMPARTEIX I ACTUA!

Explica-en xarxes socials afegint a les teves publicacions # ODSeat # SoC2030 # ilsergrup2030ODS