A Ilerda Serveis tenim molt present la promoció de la Responsabilitat Social Corporativa, col·laborant amb entitats del tercer sector i de l’esport.

La Fundació Jericó d’atenció a persones desprotegides de la ciutat de Lleida, és una entitat sense ànim de lucre fundada pel Mossèn Joan Mora (antic rector de l’Església del Carme),  que es constitueix amb la voluntat de promoure iniciatives de solidaritat i un treball constant de promoció social, ocupacional i educatiu, ajudant a créixer com a persona a qui s’ha trobat al marge de la societat.

Avui hem fet entrega d’una furgoneta de la nostra flota a la Fundació Jericó, entitat dedicada a l’atenció de persones sense sostre i amb necessites especials, per a les seves tasques de repartiment alimentari. En l’acte d’entrega del vehicle, que va tenir lloc a les nostres instal·lacions d’Ilerda Serveis, van ser-hi presents el conseller delegat Marc Cerón, i el president de la Fundació Jericó, Ramon Niubó. La furgoneta servirà perquè  La Fundació Jericó pugui ampliar el seu servei de repartiment de bosses d’aliments per a famílies desemparades o necessitades.

Una furgoneta que rebrà una segona vida, gràcies a aquest projecte solidari de la Fundació, en el que ens hi volem sumar,  aportant el nostre granet de sorra, fent entrega d’una furgoneta que servirà de gran ajuda per repartir els aliments i queviures per als més desfavorits del nostre territori.