Grup Dino va organitzar el passat 18 i 19 de gener les primeres Jornades Formatives per a la xarxa de vendes de la nostra xarxa comercial de Catalunya. Eurodelca a Barcelona, ​​Llagosnet a Girona i ilser grup a Lleida, Tarragona i Andorra. Ha estat una gran experiència i una gran acció interna amb els nostres equips que no només ens permeten adquirir nous coneixements, sinó que estrenyen els nostres llaços i reforcen la cohesió del grup.

Entre tots hem aconseguit aconseguir l’objectiu, que era unir l’equip humà després de la complicada situació que ens ha tocat viure, compartir entre tots experiències comunes i caminar junts cap a un futur ple d’èxits, i per això hem comptat amb el suport incommensurable dels nostres partners de negoci com Procter&Gamble, Hygiene Expert, Wizard Technology, TT´s i Gojo-Purell, tots ells representats per grans professionals.

Grup Dino aposta per la sostenibilitat i el medi ambient a nivell de creixement amb els clients i política de marca. La digitalització de les nostres empreses i actituds relacionals és una altra de les claus juntament amb l’especialització i la professionalització del nostre gran capital humà.

Volem aprofitar per donar les Gràcies a Rubén Guardia i Andrés Ortega de P&G , a Patrick Davai de Hygiene Expert, a Mon de Wizard, David Arteaga de TT´s i com no, Salvador Monzo de Gojo.