A Grup Maya no només ofereixen productes de neteja, volen oferir projectes reals on la innovació aconsegueixi que els clients aconsegueixin millors resultats. I, alhora, ajudar a convertir el món en un lloc millor.

Una de les seves línies dactuació per assolir el seu objectiu de sostenibilitat, es va centrar en el món marí. Cada any es llancen fins a 12 milions de tones de deixalles als nostres mars i oceans, per això, es van comprometre a recuperar aquests residus per fabricar estris de neteja.

I així neix EVERSEA® Professional, convertint-se en la primera empresa del món a elaborar estris de neteja amb plàstic reciclat procedent del mar, reduint així l’ús de materials verges.

Com ho fan

Per desenvolupar la seva col·lecció EVERSEA® i donar-li una segona vida al plàstic abandonat al mar, segueixen un procés minuciós de fabricació.

Primer es recull el plàstic de platges, rius i oceans i, a continuació, es neteja, es tracta i es classifica. Aquest plàstic es transforma en pèl·lets que serveixen com a matèria primera per a la fabricació de la col·lecció EVERSEA® Professional.

EVERSEA® Professional

El resultat de tot el procés anterior és la col·lecció EVERSEA® Professional, 100% sostenible i pensada per contribuir a la conservació dels nostres mars

El departament d’R+D+I de Grupo Maya segueix treballant per oferir productes innovadors que estiguin a l’alçada de les exigències de qualitat i eficiència que requereix el sector de la higiene professional.

Comença a formar part de la solució amb nosaltres i inspira a fer eleccions més responsables amb el medi ambient.

Junts podem crear nous hàbits de consum més respectuosos i sostenibles.

Descobreix més sobre el seu repte, en propers post, i camina cap a la sostenibilitat.