Descobreix el poder del desgreixador amb Registre Ha Dino Dinan i transforma la neteja del teu negoci!

Si estàs buscant una solució efectiva per a eliminar el greix i la brutícia més persistent al teu hotel, restaurant o un altre negoci de la indústria alimentària, estàs en el lloc indicat. En aquest article, et presentarem el desgreixador amb Registre HA Dino Dinan, un producte de neteja professional que compleix amb els més alts estàndards de qualitat i desinfecció.

Què és el desgreixador amb registre HA Dino Dinan?

El desgreixador amb Registre HA Dino Dinan és un netejador bactericida, fungicida i viricida d’alta qualitat. Aquest potent producte no sols elimina el greix més difícil, sinó que també desinfecta i evita la formació de males olors. La seva eficàcia està recolzada pel seu registre HA 18-20/40-05982 i el seu compliment de la Norma UNE-EN 13.697 i 14.476.

Característiques i beneficis

Una dels avantatges del desgreixador amb Registre HA Dino Dinan és la seva versatilitat d’ús. Pot ser aplicat directament sobre les superfícies a netejar, sense necessitat de diluir-ho. No obstant això, també es pot diluir en una proporció de 15 a 40 ml per litre d’aigua, depenent de la superfície a tractar.

La seva fórmula, composta per tensioactius no iònics i catiònics, segrestants, alcohols i colorant, garanteix una neteja profunda i eficient. A més, la seva escuma controlada facilita la seva aplicació i evita el desaprofitament de producte.

El desgreixador amb Registre HA Dino Dinan és especialment recomanat per al seu ús en la indústria alimentària, on la neteja i desinfecció són fonamentals per a garantir la seguretat alimentària. Pots utilitzar-ho en talladores, frigorífics, taules de treball, utensilis de cuina i molt més.

D’altra banda, la seva composició no conté perfum, la qual cosa ho fa ideal per a evitar possibles reaccions al·lèrgiques o interferències amb les aromes naturals dels aliments.

Aplicacions en hotels i restaurants

En el sector hoteler i de restaurants, la neteja i desinfecció són aspectes crucials per a brindar als clients un ambient higiènic i segur. El desgreixador amb Registre HA Dino Dinan es converteix en l’aliat perfecte per a mantenir una cuina impecable i complir amb els estàndards més exigents.

En hotels, col·legis, restaurants, geriàtrics, hospitals, menjadors i indústries càrnia i làctia, el desgreixador amb Registre HA Dino Dinan ha demostrat la seva eficàcia en l’eliminació de greix, bacteris i fongs. A més, la seva acció desinfectant immediata i romanent garanteix la protecció dels teus clients i empleats.

No oblidis que, després d’utilitzar el desgreixador amb Registre HA Dino Dinan, és necessari aclarir els utensilis o taules de treball abans de reutilitzar-los. Això assegurarà la completa eliminació del producte i evitarà possibles contaminacions.

El desgreixador amb Registre HA Dino Dinan és el producte de neteja professional que estaves buscant per al teu negoci en el sector de l’hostaleria i la restauració. El seu poder bactericida, fungicida i viricida, combinat amb la seva efectivitat per a eliminar el greix més persistent, ho converteixen en una solució indispensable.

Recorda que una cuina neta i desinfectada no sols garanteix la qualitat dels teus aliments, sinó que també genera confiança en els teus clients i millora la reputació del teu negoci. Aprofita tots els avantatges que el desgreixador amb Registre HA Dino Dinan té per a oferir-te i dona-li a la teva cuina la cura que mereix.

Adquireix el desgreixador amb Registre HA Dino Dinan a la nostra botiga de productes de neteja professional i descobreix com transformar la neteja del teu negoci de manera eficient i segura. No esperis més i feix de la neteja una prioritat al teu hotel o restaurant!