Ómicron segueix fent estralls entre la població. El trasllat de les activitats de lleure cap a interiors des del moment en què les temperatures van començar a baixar ja feia vaticinar aquest potencial escenari, i les xifres ho han confirmat. Per això, des de l´Associació Nacional d´Empreses de Sanitat Ambiental (ANECPLA) alerten de la importància que tant locals d´oci com de restauració, hotels, centres comercials, etc. portin a terme un manteniment adequat de la qualitat de l’aire interior (CAI) dels seus establiments per part d’experts en la matèria.

“Ens hi juguem molt”, assenyala el director general d’ANECPLA, Jorge Galván, “la salut de les persones en primer lloc i més important, però sense oblidar tampoc la imatge de responsabilitat que aquests establiments traslladen als ciutadans. Ara com ara, no hi ha cap dubte que aquestes iniciatives són les que marquen la diferència en les eleccions dels consumidors”

La transmissió per l’aire del virus SARS-CoV 2 ja és una evidència irrefutable. Són múltiples els casos documentats de presència del virus en conductes de ventilació i s’ha demostrat que a l’aire aquest virus té un potencial infecciós de fins a tres hores. En espais tancats, la propagació augmenta exponencialment. Per això, des d’ANECPLA alerten de la importància de confiar les tasques de posada a punt i manteniment dels sistemes de ventilació i climatització a professionals acreditats que tinguin molt en compte les recomanacions d’operació i manteniment de sistemes de climatització i ventilació per a la prevenció de la propagació del SARS-CoV-2 publicades pel Ministeri de Sanitat en col·laboració amb el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE).

Cuida l’aire que respires

A Wizard creen espais lliures de virus amb la millor tecnologia, innovació i, sobre tot, amb recursos sostenibles i efectius, per poder proporcionar solucions de desinfecció d’aire i superfícies 100% segures, ecològiques i innovadores, made in Europe.

Molt més que purificadors d’aire. Els purificadors d’aire han intentat recol·lectar contaminants en filtres on es poden multiplicar i alliberar a l’aire. Les màquines Wizard eliminen i destrueixen tot element contaminant, bacteri i virus existent a l’aire.

Tecnologia de llums de raigs UV-c i generadors d’ozó capaços de desinfectar al 100% l’aire de qualsevol espai i empresa.

Científicament avalat, comprovat i garantit.

Generadors d’Ozó

Lion

GENERADOR D’OZÓ PER A GRANS SUPERFÍCIES

Generador d’ozó de màxima potència i higienització absoluta. Desinfecta àrees comercials i entorn amplis de fins a 300 m2.

  • Sortida d’ozó 20 g/h.
  • Caudal 2250 l/min.
  • Abast 300 m2.
  • Potència: 250W

Gran abast en la desinfecció: cobreix àmplies superfícies en un sol ús

Toto

GENERADOR D’OZÓ PER A PETITES SUPERFÍCIES

Generador d’ozó per a ús professional. Desinfecta i higienitza els teus espais de lleure o feina de fins a 80 m2

  • Sortida d’ozó 10 g/h.
  • Caudal 2250 l/min.
  • Abast 80 m2.
  • Potència: 150W

 Major potència en la generació d’ozó; la desinfecció es fa de manera més ràpida en el mínim temps possible

Desinfecció d’aire per UV-C

Purificació i desinfecció de l’aire per làmpades de raigs UV-c i filtres HEPA H13

Espais 100% lliures de virus i bacteris. Tecnologia 100% segura en presència de persones

DESINFECCIÓ PER UV-C: DESTRUEIX LA TOTALITAT DE BACTERIES, FLORIDURA, VIRUS I MOLT MÉS AMB UN SISTEMA INNOVADOR I CERTIFICAT

Els purificadors d’aire atrapen microorganismes nocius per a la salut a través de filtres. I per què no millor destruir-los? Amb el nostre sistema de desinfecció d’aire amb tecnologia UV-c, som capaços d’eliminar gèrmens i bacteris completament, creant ambients totalment lliures de virus.

Northern Fairy

DESINFECCIÓ D’AIRE PER UV-C PER A ESPAIS DE FINS A 40 M²

Desinfecció 99% segura en presència de persones. Dissenyat especialment per a espais reduïts com a llars o oficines

Scarecrow 15

DESINFECCIÓ D’AIRE PER UV-C PER A ESPAIS DE FINS A 250 M²

Desinfecció 100% segura en presència de persones. Ideal per a qualsevol tipus de negoci, com a restaurants i centres de treball

Scarecrow 18

DESINFECCIÓ D’AIRE PER UV-C PER A ESPAIS DE FINS A 500 M²

Desinfecció 100% segura en presència de persones. La solució perfecta per a grans àrees comercials i entorns amplis