El espai és avui un recurs cada cop més escàs i costós, especialment a les grans metròpolis, cada vegada són menys les estructures que estan disposades a utilitzar locals per a la neteja i el emmagatzematge de material de treball. Aquesta tendència es pot observar a tots els sectors, hotels, càtering, oficines, habitatge i centres de salut.

Fins i tot les habitacions que cal higienitzar es redueixen i s’omplen de mobles que actuen com a obstacles durant la neteja, per no parlar dels passadissos i corredors .

En tots aquests contextos es necessita un equip professional que permeti una neteja de qualitat i ràpida, dissenyat per moure’s amb facilitat i ocupar el mínim espai possible.

Consells pràctics sobre com operar en petites àrees i espais reduïts i plens d’obstacles

Entorns com a centres comercials, oficines, hotels es caracteritzen per la coexistència d’espais grans i amplis i espais plens de mobles .

El revolucionari sistema de connexió dissenyat per TTS permet disposar de carros de gran capacitat per fer front a la neteja de grans superfícies i utilitzar mòduls independents que permeten tenir al teu abast tot el necessari per a la neteja puntual de cada habitació, botiga o oficina.

Amb un simple clic es pot separar el carro Magic i obtenir una estació mòbil compacta per entrar i moure’s fàcilment als espais més petits i difícils, evitant així els molts viatges al carro que s’han de deixar a l’exterior.

El sistema de connexió per gestionar eficaçment els problemes d’espai

Entorns com a centres comercials, oficines, hotels es caracteritzen per la coexistència d’espais grans i amplis i espais plens de mobles .

Magic+ significa: disposar d’un carro espaiós, organitzat i multifuncional, els mòduls es poden unir i separar amb un simple clic, assegurant una completa llibertat de moviment en qualsevol moment.

La independència dels mòduls us permet evitar viatges innecessaris al carro, portant només el mòdul que necessiteu.

Magic+ Significa
  • Entrar fàcilment a petits ascensors i soterranis
  • Moure’s en ambients amb obstacles com oficines, botigues, aules, sales de congressos
  • Gestionar la recollida selectiva dels residus
  • Gestionar per separat la recollida de residus
Amb Magic+ uneix i separa el teu carro en un clic

El sistema de connexió que simplifica la neteja

FÀCIL I RÀPID: amb un sol clic es poden unir i separar els mòduls del carro, adaptant l’estació de treball a les diferents operacions

ROBUST: ganxos de polipropilè estudiats per resistir qualsevol moviment i per adaptar-se a les irregularitats del sòl

VERSÀTIL: es pot triar lliurement quin mòdul fer independent entre la recollida de residus, la fregada i l’emmagatzematge, segons les necessitats