Fa poc més d’un any que va irrompre en les nostres vides un virus anomenat Covid-19, és una pandèmia a nivell mundial i sembla que serà present un llarg temps. És per això, que hem d’aprendre a conviure amb ell i prendre les mesures necessàries per combatre’l i evitar que es propaguin els contagis.

És indiscutible que les nostres rutines socials, laborals, higiene personal i neteja, han canviat però la vida continua. Per tant, és indispensable desinfectar correctament l’àrea de treball, especialment aquelles oficines a on assisteixen molts treballadors i / o visitants.

Des  d’Ilerda Serveis, experts en productes de neteja i desinfecció amb més de 30 anys d’experiència, t’oferim 5 consells per desinfectar de Covid la teva oficina, perquè així sigui un lloc més segur en el qual tots puguin treballar sense problemes.

És molt important mantenir net l’ambient de treball, per així evitar que les persones es contagiïn d’aquest terrible virus. Per evitar riscos i estar el més segurs possibles, aplica aquests consells d’interès per desinfectar de Covid en oficines.

 • 1. NETEJA DIÀRIA

  És molt important que tot lloc estigui completament net, per la qual cosa ha d’existir una neteja constant de totes les zones, especialment on concorrin una major quantitat de persones. No ha de confondre netejar amb desinfectar.

  Per tant, s’han d’utilitzar productes de neteja que serveixin com a desinfectants per virus i bacteris. Cal recordar que no s’ha d’obviar cap superfície que pugui tenir contacte amb les persones. És molt important netejar diàriament de forma impol·luta per evitar contagis.

  En Ilerda Serveis oferim una àmplia gamma de productes netejadors i desinfectants de superfícies.

  Productes autoritzats prevenció COVID

 • 2. VENTILACIÓ

  L’ambient que es respira al lloc ha de ser el més òptim, de manera que ha d’existir una ventilació apropiada i que promogui la purificació de l’aire.

  En aquest cas, la circulació de l’aire ha de ser constant per brindar la màxima seguretat a les persones. A més, hi ha diverses eines o productes que ajuden a mantenir l’aire net i purificat com cal, eliminant així qualsevol rastre de virus i bacteris present en l’ambient.

  Des Ilerda Serveis et recomanem DINO Sterilair com purificador d’ambients.

  Això permet que els treballadors i visitants estiguin molt més segurs i tranquils, al saber que l’aire que es respira és pur i net. Addicionalment, una eina molt efectiva per mantenir l’ambient net i contrarestar la Covid-19, és l’ús de l’ozó.

 • 3. ÚS DE PRODUCTES DESINFECTANTS PER A LES PERSONES

  A causa de que les persones poden transmetre el virus amb facilitat, és molt important comptar amb productes desinfectants perquè puguin aplicar-los en el lloc de treball.

  A causa de que les persones passen per diferents entorns abans d’arribar a l’oficina, poden tenir la probabilitat de contraure el coronavirus, per la qual cosa és imprescindible que es desinfectin les mans, el calçat i la roba a l’arribar a el lloc de treball. També és important que constantment es desinfectin les mans a l’estar treballant, especialment quan estan en contacte amb superfícies i persones dins de l’oficina.

  Disposem de diferents solucions de dispensadors, tant de sabó com gel hidroalcohòlic, automàtics i manuals.

  Per a més informació pot contactar amb nosaltres

 • 4. ESTABLIR PLA DE NETEJA I DESINFECCIÓ

  Per mantenir un control òptim en el lloc, és important realitzar un pla de neteja, analitzant i determinant tot el que ha de desinfectar i les àrees que s’han de cobrir, així com els materials, equips i la quantitat de productes que es van a utilitzar. Després d’establir el pla per desinfectar Covid en oficines, aquest s’ha d’implementar correctament seguint les instruccions que es van establir i sense saltar-se cap pas.

  Finalment, s’ha de revisar el pla de forma constant, per així identificar si cal fer una modificació que millor la seguretat de tots en el lloc.

  Dins dels serveis que ofereix Ilerda Serveis, es troba l’assessorament en la creació de plans de neteja per als nostres clients.

  Per a més informació pot contactar amb nosaltres

 • 5. SEGURETAT

  Establir mètodes efectius de seguretat per evitar tot el possible la COVID-19, sens dubte és una cosa molt important, de manera que s’han d’emprar certes normatives que s’han de complir de forma obligatòria. En aquest cas, una de les més importants és la separació entre persones (1- 2 metres), ja que això permet desinfectar la zona d’una millor manera i evitar que hi hagi un risc de contagi.

  A més, s’ha de comptar amb eines i productes adequats per a l’ambient i les superfícies de l’oficina molt netes i descontaminades. Finalment, les persones encarregades de la neteja en el lloc, han de comptar amb els diferents elements que permetin incrementar la seva seguretat a l’hora de desinfectar Covid en oficines.

Si necessites productes per desinfectar la teva oficina o establir un pla estratègic diari de neteja, posa’t en contacte amb Ilerda Serveis. Des que va començar la pandèmia, hem dedicat tots els nostres esforços a ajudar les empreses a mantenir els seus llocs de treball segurs, utilitzant els últims productes i tecnologies del mercat.

En Ilerda Serveis disposem de tots els productes i eines de neteja professional necessàries per realitzar una neteja efectiva.

A més, el nostre equip d’assessors en neteja professional compta amb les habilitats, coneixements i experiència per oferir-li la solució més adequada per la seva empresa.

Si vols comptar amb experts en neteja professional, no dubtis més i contacta amb nosaltres.