Borrmart Eventos tornarà a organitzar el OPEN WEEK 2021, de l’19 a l’23 d’abril. Es tracta d’una jornada completa en la qual de nou el sector de la neteja professional serà protagonista.

El OPEN WEEK 2021 és un esdeveniment tecnològic multisectorial que crea sinergia entre totes les capçaleres d’Editorial Borrmart: Seguritecnia, Xarxa Seguretat, Formació de Seguretat Laboral, Neteges, Facility Management and Services i Segurilatam.

Ocuparà una setmana en la qual es desenvoluparan diferents sessions en directe i continguts audiovisuals permanents, situats en un web app, centrats en solucions tecnològiques. En aquesta edició, es coneixeran aquelles tecnologies, sistemes o solucions que ja han estat aplicats -i que estan contrastats-, durant els últims mesos; que, a més, han contribuït a gestionar les necessitats sorgides arran de l’impacte de l’Covid-19 en les empreses i en la salut dels treballadors.

En l’edició passada, celebrada a l’octubre de 2020, es van aconseguir més de 2.000 inscripcions, amb un 72 per cent de connexions. Cadascun dels sectors es va bolcar en mostrar als assistents les novetats, els projectes i les bones pràctiques, moltes d’elles implantades a marxes forçades per poder donar continuïtat als negocis en els pitjors moments de la sobrevinguda crisi sanitària. Un elenc d’importants experts va demostrar la vàlua dels professionals que estan en cada un d’aquests sectors, que han estat i segueixen sent essencials, com el sector de la neteja i higiene professional.

OPEN CLEANING DAY

El divendres 23 d’abril en horari de matí, li tocarà el torn a el sector la neteja i higiene professional

Cada dia de la setmana un sector serà el protagonista dels panells que es desenvoluparan en directe de 16.30 a 19.30 hora espanyola i que comptarà amb prestigiosos professionals que abordaran temes d’interès. El divendres 23 d’abril en horari de matí, li tocarà el torn a el sector la neteja i higiene professional, que compta, fins al moment, amb el patrocini de Goizper group i Vileda Professional.

La sessió en directe començarà amb una taula de debat, seguida de sessions professionals sobre les solucions que han resultat eficaces per fer front a l’Covid-19 i que han suposat un avenç en el sector de la neteja i higiene professional. Així mateix, comptarà amb diversos casos reals que mostren el que el sector ha après d’aquesta crisi sanitària.

En definitiva, la jornada respondrà a: Com netejar i desinfectar a la fase postcovid? Quines tècniques utilitzar? Quina cultura d’higiene i desinfecció romandran en el temps? En què ha avançat el sector? Com ha impactat el Covid-19 com a palanca evolutiva?