El procés de bugaderia tèxtil té una sèrie de punts crítics, que sempre han existit, però, el seu control s’ha tornat vital amb la pandèmia del Covid-19, per evitar qualsevol tipus de risc de contagi per als treballadors. Cal destacar un nou producte, les bosses hidrosolubles.

Amb les bosses hidrosolubles podrem evitar molts dels riscos. La roba es trobarà d’aquesta manera dins d’un sistema estanc en tot moment, de manera que es podrà deixar en els llocs intermedis, així com desenvolupar el seu transport sense risc de contagi. A l’ésser hidrosoluble el que s’aconsegueix és que es desfaci en l’aigua per complet, evitant-se, el contacte total amb el treballador amb la roba contaminada.

Les bosses hidrosolubles la millor opció per a manejar, transportar i rentar roba dels malalts o personal sanitari.

Com és el seu ús?

Les nostres bosses per a rentadora hidrosolubles es descomponen a el 100% en contacte amb l’aigua, estan fabricades amb materials 100% Biocompostables No Tòxics (PVA – Polivinil d’Alcohol) i són la millor opció per a manejar, transportar i rentar tot tipus de peces evitant el contacte directe amb el menor risc. A l’introduir la bossa a la rentadora, ja sigui en cicles de rentat fred o calent, es desfà totalment alliberant el contingut, sense deixar residus ni microplàstics. Disponible en format professional per rentar de forma segura tot tipus de peces a la llar, hospitals, residències, hotels, centres esportius, etc.

El resultat és un rentat segur i sense riscos a l’evitar el contacte directe amb les peces contaminades per Covid-19 o altres patògens.

«El nostre compromís, GREEN SOLUTIONS, és la sostenibilitat, fent un menor ús de matèries primeres, apostant per productes i processos respectuosos amb el medi ambient, així com pels recursos locals».

En Ilerda Serveis apostem per un futur de qualitat, sostenible i amb la més alta eficiència de productes i serveis.

Gràcies a la nostra experiència professional, amb més de 35 anys, i el control en tots els nostres processos, podem oferir els més alts i estrictes estàndards de sostenibilitat i qualitat, d’acord a les normatives més exigents. El nostre equip humà està especialitzat en les diferents divisions de producte i al costat de l’última tecnologia, ens permet conèixer les necessitats presents i futures de cada sector. Gràcies a això, servim productes específics adaptats a les necessitats dels nostres clients.