L’any 2023 és va marcar una fita significativa en la història de la nostra empresa: 35 anys de dedicació, innovació i èxit! Per a commemorar aquesta ocasió especial, tot el nostre equip es va reunir aquest dissabte passat per a una jornada memorable a Andorra.

Ens aventurem per la impressionant Ruta del Ferro a Ordino, submergint-nos en la rica història de la regió mentre exploràvem els vestigis del seu passat industrial. Va ser una experiència que ens va recordar la importància de la perseverança i la resistència, valors que també han guiat el nostre camí durant aquests 35 anys.

Després d’un matí ple de descobriments, ens dirigim a un acollidor restaurant local,  per a compartir un menjar deliciós i reconfortant. Va ser el moment perfecte per a relaxar-nos, conversar i enfortir els llaços que ens uneixen com a equip.

I, per descomptat, no podíem deixar passar aquest dia sense un gest especial per a tots els treballadors que han contribuït a l’èxit de la nostra empresa al llarg dels anys. Cadascun va rebre un fantàstic detall, un lot de productes típics d’Andorra, com a mostra d’agraïment pel seu ardu treball i dedicació.

Després de dinar, aprofitem la tarda per a passejar per l’encantador centre de la ciutat i les seves botigues.

Aquest dia a Andorra no sols va ser una celebració dels nostres assoliments passats, sinó també un recordatori que el futur està ple d’oportunitats emocionants i desafiaments inspiradors. Amb un equip tan compromès i apassionat, estem segurs que els pròxims 35 anys seran igualment brillants.

Gràcies a tots els que han estat part d’aquest increïble viatge fins ara. Que continuem aconseguint noves altures junts!

Feliços 35 anys, i que vinguin molts més!