La tornada a l’escola ja ha començat i nosaltres també tornem amb nous cursos formatius

Formacions adaptades a les normatives pel COVID-19, dirigides a empreses en matèria de protocols de neteja, seguretat i higiene, Manipulació de productes de neteja i desinfecció, entre d’altres formacions específiques i a mida per sectors.

Ara més que mai és imprescindible els coneixements en Desinfecció, Seguretat i Higiene industrial, empresarial, comerç, escoles, col·lectivitats, hotels, restaurants, centres hospitalaris, gimnasos i spa, comunitats, geriàtrics i residències tercera edat.

ILERDA SERVEIS s’alinea amb els objectius de la teva empresa i atenem les necessitats de formació i assessorament personalitzat, ajustant-se a el mateix temps als requisits que la teva personal i empresa necessita per complir amb les normes que la legislació actual marca en matèria de seguretat i higiene.

CONFIAR EN EXPERTS ÉS LA CLAU DE L’ÈXIT

Els més de 30 anys d’experiència dedicats a la comercialització i distribució de productes de neteja professional, el que ens acredita com a experts en l’àrea de seguretat i higiene professional amb experiència consolidada en productes, els seus usos i aplicacions, així com la nostra voluntat d’oferir el servei més complet a disposició el client, ens ha portat a crear continguts formatius en contínua evolució, i adaptats als requisits i obligacions legals, normes i estàndards que s’han de complir en cada procés.

ESTEM A LA TEVA DISPOSICIÓ PER A QUALSEVOL DUBTE O CONSULTA  QUE NECESSITIS

Estem aquí per ajudar al teu negoci

A través dels protocols, la formació i la innovació