Seguretat en totes les situacions – Gràcies al botó d’atur d’emergència i a l’interruptor situat sota el seient

Una opció ideal per a la neteja a hotels, estacions d’autobusos i de tren, supermercats, centres d’exposicions, centres comercials, escoles i altres institucions.

L’AS530R és la primera mini-fregadora de conductor a bord a la sèrie fàcil d’usar de Viper, coneguda per oferir una alta eficiència de neteja a un preu atractiu. Amb la bateria i la capacitat del dipòsit per netejar durant diverses hores, aquesta màquina està a punt per assumir àrees de més de 5.000 m2.

L’ús d’aquesta màquina proporciona el mateix nivell de comoditat que una fregadora de conductor a bord més gran: La pantalla intuïtiva amb totes les funcions principals i l’estat de la bateria fa que sigui fàcil de controlar, juntament amb els grans botons, i la visió clara de l’indicador d’aigua/detergent. I com a complement a la comoditat de l’usuari, la màquina inclou un port USB per a la càrrega ràpida de telèfons mòbils i tauletes.

El gran volant assegura que la AS530R sigui fàcil de conduir amb un mínim d’esforç, i quan es condueix, el sistema de frenada automàtica afegeix més comoditat a la màquina. Un altre benefici és que el filtre es pot col·locar al suport del darrere darrere del xassís principal quan la màquina passa per zones estretes.

Tota la manipulació es pot fer fàcilment quan s’ha de buidar, omplir o netejar els dipòsits de la fregadora. El servei i el manteniment també són senzills gràcies a un fàcil accés al motor. En resum, la AS530R és fàcil d’usar i ofereix una neteja ràpida i eficaç a un preu molt competitiu

  • Productivitat: Ample de treball 53 cm, 73 cm amplada de filtre
  • Versatilitat: Neteja terres de rajoles, vinil, fusta segellada, marbre, formigó i altres superfícies
  • Eficiència: Velocitat de 5,5 kmh, la taxa d’ascens és del 10%
  • Alt rendiment: Pressió del raspall de 23 kg, la velocitat del raspall és de 160 rpm
  • Baix nivell de soroll: 69 dB(A) que permeten la neteja diürna
  • Disseny robust: Para-xocs davanter, fort bastidor principal i filtre d’alumini
  • Panell de control fàcil d’usar: pantalla i botons intuïtius

Fàcil i còmoda d’usar – Llista per a una neteja profunda de superfícies interiors

En resum, la AS530R és fàcil d’usar i ofereix una neteja ràpida i eficaç a un preu molt competitiu

  • Accessoris: Raspall, Bateries 2 x 12 V i carregador a bord
  • Sistema de penjador incorporat per col·locar el filtre a la part posterior quan es passa per llocs estrets