Si estàs buscant una solució eficient i professional per a la neteja de grans superfícies, els fregadors amb conductor són el teu millor aliat. En aquest article, et presentarem el fregador AS530R de Viper, una potent màquina que ofereix una alta eficiència de neteja a preus atractius.

Què fa que el fregador AS530R sigui tan especial? Continua llegint i descobreix-ho!

Imagina’t tenir un fregador de terres que t’aporti el mateix confort i funcionalitat que una màquina més gran, però amb un tamany compacte i fàcil de manejar. Això és precisament el que aconsegueixes amb el fregador AS530R. Amb el seu panell intuitiu i funcions principals fàcilment accessibles, aquesta màquina et proporciona tot el que necessites per a una neteja eficaç.

Una de les avantatges destacades de l’AS530R és la seva capacitat de conducció a bord. Amb un gran volant i un sistema de frenat automàtic, és sorprenentment fàcil de maniobrar, fins i tot per a usuaris sense experiència prèvia. A més, la boca de secat es pot col·locar en la perxa darrere del cos principal, facilitant la conducció per espais estrets com les portes.

La comoditat no és l’única cosa que ofereix l’AS530R. La seva bateria i dipòsit de gran capacitat et permeten netejar durant hores sense interrupcions. Amb més de 5.000 m2 de cobertura, aquesta màquina és ideal per a hotels, estacions d’autobús i tren, supermercats, centres d’exposicions, centres comercials, escoles i altres institucions.

A més, l’AS530R no oblida els detalls. Necessites carregar el teu telèfon mòbil o tauleta durant la neteja? No hi ha problema. El fregador compta amb un port USB per a una càrrega ràpida i convenient dels teus dispositius electrònics.

Però això no és tot. L’AS530R també ofereix un manteniment i servei senzills. Si cal, pots accedir directament al motor de tracció per a desmuntatge o muntatge. I el buidat, neteja i ompliment del dipòsit es realitzen de manera fàcil i còmoda, sense complicacions innecessàries.

Fem un cop d’ull a algunes de les característiques clau del fregador AS530R:

 • Càrrega integrada a bord per a una connexió i càrrega fàcil de la bateria.
 • Indicador de nivell de solució d’aigua visible al dipòsit.
 • Gran obertura al dipòsit de recuperació de 73 litres que facilita la neteja.
 • Sistema per penjar la boca d’aspiració incorporat al dipòsit de recuperació, facilitant el pas per zones estretes.
 • Productivitat impressionant amb una amplada de treball de 53 cm i una amplada de boca de 73 cm.
 • Versatilitat per netejar una varietat de superfícies, com ara terres de rajoles, vinil, fusta sellada, marbre, formigó, entre d’altres.
 • Eficiència destacada amb una velocitat de 5.5 km/h i una taxa de pujada del 10%.
 • Alt rendiment amb una pressió de raspall de 23 kg i una velocitat de raspall de 160 rpm.
 • Baix nivell sonor de 69 dB (A), permetent la neteja durant el dia.
 • Disseny robust amb paracops frontal, estructura principal resistente i boca d’aspiració d’alumini durador.
 • Panell de control fàcil d’utilitzar amb pantalla i botons intuitius.

En resum, el fregador AS530R de Viper és la elecció perfecta per a aquells que busquen una neteja eficient i de alta qualitat en grans superfícies. Amb el seu disseny compacte, característiques avançades i facilitat d’ús, aquest fregador destaca com a opció fiable i assequible.

No perdis més temps lluitant amb mètodes de neteja obsolets. Inverteix en un fregador amb conductor i descobreix com pots simplificar i millorar les teves tasques de neteja professional!

Si tens alguna pregunta o necessites més informació sobre els nostres fregadors amb conductor o altres productes de neteja professional, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te a trobar la solució perfecta per a les teves necessitats de neteja.