La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) és una entitat sense ànim de lucre que advoca pels interessos de l’empresariat turístic de la regió. Amb més de 110 hotels com a membres, que representen el 90% dels establiments hostalers de la província i més de 60.000 places, ha signat un conveni de de patrocini amb ILSER GRUP que estableix unes condicions preferents, i fa una oferta de productes i serveis destinada a tots els membres de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona en condicions especials.

La Federació, amb aquesta col.laboració, podrà tenir el recolzament d’una de les empreses referents del territori en solucions de neteja i un col.laborador en el que fer multitud d’accions conjuntes en benefici dels seus associats.

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència de la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Berta Cabré, i amb el conseller delegat d’ílser grup, Marc Cerón.

Marc Cerón ha destacat “el compromís d’ílser grup en un sector tan estratègic com és el turístic”, posant en valor la Costa Daurada. El nou sponsor oferirà una proposta de productes sostenible i concentrats per tal de rendibilitzar els costos dels establiments tarragonins. A més d’oferir uns serveis especialment per cobrir les seves necessitats. També vol potenciar la formació a tots els associats de l’entitat mitjançant una sèrie de seminaris enfocats en la normativa actual i la gestió dels productes de neteja.