La neteja professional és un dels sectors més conscienciats amb el respecte al medi ambient. Perquè un determinat procés de neteja sigui sostenible, cal tenir en compte tant la tècnica de neteja com el tipus de producte que utilitzem. Els productes de neteja ecològics es poden agrupar en diferents categories. A continuació fem un repàs de cadascuna

Paper i cel·lulosa ecològica

En aquesta categoria es reuneixen tots els productes de paper elaborats de manera ecològica i biodegradable. Paper eixugamans metxa, paper eixugamans en ziga-zaga, paper higiènic biodegradable, tovallons ecològics, etc. Una àmplia gamma de productes de paper oferts en diferents packs per adaptar-ho millor a la teva necessitat.

Útils de neteja ecològics

Aquí es reuneixen una infinitat de productes ecològics per a la llar i empresa que no imaginaries que són ecològics i biodegradables. Entre ells destaquen: bosses d’escombraries biodegradables de diferents mides (per a cubs petits, mitjans i grans), fregalls i baietes ecològiques, pal de fregar ecològiques o coberts d’un sol ús biodegradables fets de fusta o canya de sucre

Químics de neteja ecològics

Desengreixants, desembussadors, aigüeres o netejadors generals són els productes que mai imaginaries que, per la seva naturalesa química, poguessin ser biodegradables i ecològics, oi? Doncs ho són. Els enzims són la base de la fórmula daquest tipus de productes. Ajuden a eliminar qualsevol tipus de brutícia incrustada, greix o embús produït a les canonades. A més, són aptes per a superfícies delicades.

Consulteu-nos, disposem d’una extensa oferta d’aquest tipus de productes

Consells d’ús sostenible de productes de neteja

Aclariu després de cada ús: No deixeu baietes o draps bruts després d’un ús, si s’aclareix després de cada ús, l’ús de detergents i rentadora es redueix.

Utilitzar rotació de productes de neteja: Utilitzar un sistema de rotació amb dues baietes ajuda a tenir sempre una seca i neta, evitant així infeccions i que aquestes es facin malbé pel que ens duraran més, no adquireixen olors que desemboquen finalment a més despesa per exemple en productes químics.

Utilitzar dosificadors de productes químics de neteja. En utilitzar dosis prefixades, evitem desaprofitar productes a més d’assegurar-nos la quantitat idònia evitant residus al medi ambient.