Dirigiu una explotació agrícola més higiènica i compleixi amb els terminis, o fins i tot anticipeu-vos-hi

Tant si treballa amb bestiar com amb cultius, la higiene agrícola és tan essencial com desafiant. Complir amb les regulacions cada vegada més estrictes en matèria de salut dels treballadors, la seguretat al lloc de treball i la qualitat dels productes, alhora que es garanteix el compliment dels seus objectius empresarials a temps, requereix que la neteja sigui un component integrat en qualsevol procés agrícola

INSTAL·LACIONS AGRÍCOLES
Optimitzi els estàndards a tota la seva granja

Els equips de Nilfisk us ajuden a eliminar de forma ràpida i eficaç els perills biològics i els residus, entre altres elements, tant del vostre equip com dels entorns agrícoles. L’enginyeria que utilitza els recursos de forma eficient millora el temps d’execució sense sacrificar rendiment durant les tasques de més envergadura, i l’estructura duradora garanteix poder realitzar la feina a qualsevol lloc, cada dia, als espais més difícils.

Trieu entre una àmplia gamma d’unitats mòbils i sistemes estacionaris a mida, tots optimitzats per millorar els resultats de neteja en tota la seva explotació agrícola, tant a interiors com a exteriors.

BIOSEGURETAT
Protegeixi els seus productes, personal i negoci

El control de les amenaces bacterianes sempre ha de ser una prioritat màxima, per la qual cosa el vostre equip (i com l’utilitza) sempre ha de ser una pedra angular essencial del seu protocol de bioseguretat. Els millors resultats provenen de processos correctes i precisos que utilitzen les solucions adequades per eliminar els bacteris i els riscos associats, així com per evitar la contaminació creuada

EFICÀCIA
Ignoreu el compromís entre velocitat i seguretat

El seu èxit depèn de la seva capacitat per mantenir les instal·lacions i els equips en condicions de treball impecables; feu-ho de la manera més intel·ligent i eficient amb l’ajuda de Nilfisk. Els nostres equips us permeten mantenir la producció al dia (o superar les expectatives) sense arriscar la qualitat del producte ni la higiene operativa en la consecució dels seus objectius

Productes recomanats

MC 6P

Rendiment, durabilitat i ergonomia

MC 8P

Rendiment òptim i estructura resistent

MH 5M

Altes prestacions, longevitat i maniobrabilitat

SC DUO

Hidronetejadores estacionàries de 2 bombes