L’equip de Maya rep a Ontinyent (València) la visita de l’equip comercial d’ILSER

Estem molt agraïts que Grup Maya ens obris les portes de casa seva i de poder conèixer de primera mà la fabricació d’alguns dels seus productes. Han estat 2 dies de visita en els que ens van presentar els seu portfoli, les últimes novetats en sostenibilitat i debatre plegats les noves tendències en el món dels productes de neteja professional.

L’última fita dins de la sostenibilitat ve de la mà d’EVERSEA, on mitjançant plàstics recuperats del Mediterrani han creat tota una línia de productes de neteja. Sent la primera empresa del món que fàbrica estris de neteja de plàstic marí reciclat, pensants per a persones que volen tenir cura del medi ambient.

Innovació i disseny para la higiene amb més de 25 anys d’experiència

A Grup Maya dissenyen i fabriquen solucions para la higiene professional. Gran relació garantia, eficàcia i preu en higiene professional, higiene alimentaria, seguretat laboral i gestió de residus urbans.

Dos generacions al servei de la neteja

Empresa familiar fundada al 1991 per Antonio Bonías, actualment gestionada per la segona generació José Antonio, Marian i Miguel.

Propòsit Maya

Persegueixen l’excel·lència no només en allò que fan sinó en com ho fan. Per això, més enllà d’innovar en producte i materials, treballen en la professionalització i sistematització de les seves operacions sense renunciar a un contacte proper amb els clients.

Treballen cada dia per continuar sent referència al mercat de la higiene domèstica i laboral i perquè la marca MAYA es continuï associant a innovació, qualitat i disseny.

A MAYA volen atendre les necessitats de la neteja professional més exigent. Per això: aposten per la millora contínua, tant en disseny com en materials, d’aquells productes que formen part del «fons d’armari» del seu catàleg, així com incorporar noves solucions d’acord amb les tendències del moment (ecologia, ergonomia , usabilitat…)

Des d’ILSER volem treballar amb proveïdors que tinguin una mirada cap a la sostenibilitat, com es el cas de MAYA. Ens sumem al seu projecte de sostenibilitat EVERSEA, estris que ja tenim disponibles per a la seva venda al nostre catàleg de productes.

T’hi sumes?