Ilerda Serveis col·labora en l’edició del calendari solidari 2021 d’Oncolliga Lleida, destinat a recaptar fons en la lluita contra el càncer

L’empresa familiar lleidatana Ilerda Serveis, líder en la distribució de productes de neteja professional a Lleida, Tarragona i Osca, ha subvencionat l’edició de la publicació, que s’ha venut amb un número de participació en un sorteig mensual d’un lot de productes i serveis.

En la imatge  veiem a Enric Martí Suau i Rosa Farré, d’Oncolliga Lleida i Marc Cerón, conseller delegat d’Ilerda Serveis.

Hem col·laborat en l’edició del ‘Calendari 2021 per a l’esperança’, impulsat per l’entitat Oncolliga Lleida. L’objectiu del calendari és recaptar fons en la lluita contra el càncer i contribuir a la millora de la detecció de la malaltia a través dels cribratges. Al calendari, s’hi poden trobar consells del ‘Codi Europeu contra el càncer’, missatges motivadors de voluntaris i un número per participar en un sorteig mensual d’un lot de productes i serveis d’empreses solidàries de les comarques de Lleida, entre les quals està Ilerda Serveis, que ha subvencionat íntegrament l’edició de la publicació.

L’entitat Oncolliga Lleida presenta aquest calendari solidari davant la impossibilitat de sortir al carrer enguany per portar a terme la iniciativa ‘Una flor per a un projecte’ a causa de la situació sanitària.

Aquest projecte d’Oncolliga Lleida vol impulsar el programa ‘Llits a domicili’, on d’una banda s’ofereix suport al pacient en procés de cures pal·liatives i, de l’altra, es contribueix al finançament de l’estudi ‘Decido’ per a la millora del programa de cribratge de càncer de mama.

En el context de la Covid-19, Oncolliga Lleida recorda que el càncer segueix estant present, igual que altres afeccions, i que s’han de posar tots els recursos humans i materials per combatre’l sense caure en l’oblit.

L’acció d’Ilerda Serveis s’inscriu en la línia de la firma familiar de promoure la Responsabilitat Social Corporativa. Recentment, Ilerda va entregar una furgoneta de la seva flota a la Fundació Jericó, entitat dedicada a l’atenció de persones sense sostre i amb necessitats especials, per a les seves tasques de repartiment alimentari. La firma també ha signat un acord d’esponsorització per patrocinar l’equip infantil B femení del Balàfia Vòlei Lleida. A més, l’empresa dóna suport a diverses ONG, bancs d’aliments i entitats culturals, educatives o empresarials.