El servei ‘Hola, empresa’ participa de la projecció d’Ilerda Serveis amb motiu del seu 35è aniversari

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, s’ha reunit aquest matí amb Fulgenci i Marc Ceron, president fundador i conseller delegat d’Ilerda Serveis, respectivament, amb motiu de la preparació del 35è aniversari de l’empresa, l’any que ve, 2023.

Cerdà i les dues generacions d’Ilerda Serveis han anat repassant la trajectòria d’aquesta empresa de distribució de productes de neteja per a Catalunya, Osca i Andorra, que va néixer l’any 1969. L’empresa ha anat experimentant un creixement exponencial a partir de l’any 2000, amb la incorporació de la segona generació, Marc Ceron, i ha aprofitat les situacions de recessió i crisi per tal de treballar en la millora de gestió interna en clau de digitalització, sostenibilitat, I+D i creixement. L’any 2020, Ilerda Serveis consolida la seva segona seu a Andorra i es converteix en la primera empresa espanyola de distribució, amb seu a dos països.

També des del 2011, l’empresa ostenta la vicepresidència de DHYS GROUP, el clúster d’empreses familiars de distribució de productes de neteja arreu d’Europa.

El servei ‘Hola, empresa’ de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida es posa a disposició de les empreses de Lleida per tal de donar suport i acompanyament en termes de consolidació empresarial, localització d’espais, serveis d’assessorament, etc., i fa un seguiment específic de les empreses de Lleida de caire familiar, perquè representen el 90% del teixit empresarial de la ciutat i tenen un marcat biaix de relleu generacional i adaptació als nous reptes socioeconòmics del segle XXI.

A les portes del seu 35è aniversari, Ilerda Serveis, compta amb un departament I+D especialitzat en productes químics de neteja i noves formulacions.