DEIXI BRILLAR EL SEU SERVEI

Tant si ven vehicles com si els repara o proporciona serveis relacionats, el seu negoci automobilístic mereix tenir un aspecte òptim i impol·lut per als seus clients, i s’ha de mantenir el més net i segur possible per a vostè i per a la resta dels empleats. La confiança del client s’aconsegueix més fàcilment amb el tipus de presentació professional que ofereixen els equips de neteja de Nilfisk

Converteixi cada visita en una oportunitat i mostri el seu costat més lluent

CONCESSIONARIS/BOTIGUES

GENERE CONFIANÇA EN EL CLIENT SENSE DIR UNA PARAULA

La primera impressió del vostre negoci per a tots els clients determina el nivell de les vostres expectatives, per la qual cosa aconseguim que deixar aquesta impressió positiva resulti més fàcil. Les nostres solucions per a la neteja del terra, l’aspiració i el rentat a pressió us ajuden a mantenir el seu lloc de treball i els seus vehicles llestos per funcionar amb interiors nets i secs, terres impecables i sense perills que pot comportar un trànsit elevat de petjades.

Explori la nostra àmplia gamma d’equips llestos per a l’automoció, i descobreixi com és de fàcil maximitzar l’atractiu visual del seu negoci sense comprometre la seguretat o la productivitat.

ÀREES DE REPARACIÓ I TALLERS

PRIORITZI LA SEGURETAT DE PRINCIPI A FI

Garantir un entorn de treball segur i higiènic per als mecànics és fonamental, en tot moment. Disposaran de més temps per fer el manteniment, les reparacions i les actualitzacions en un espai net i sense riscos. Les solucions per a la neteja de terres de Nilfisk escurcen el temps de neteja dels vessaments d’oli i greix, així com la brutícia i els residus persistents, reduint els riscos de lesions i demostrant als clients que vostè està compromès amb un nivell més alt de neteja

SECTOR DEL TRANSPORT

NETEIX PER A SATISFER TOTES LES DEMANDES I SUPERAR TOTES LES EXPECTATIVES

Cotxes, camions, autobusos, trens: sense excepció, una neteja adequada perllonga tant la vida útil del seu vehicle com la seva viabilitat com a actiu. Les solucions de Nilfisk estan dissenyades per a una flexibilitat alta de tasques en una varietat d’aplicacions de neteja de vehicles. Ajuden a garantir el compliment de qualsevol normativa o requisit relacionats amb la higiene per al transport especialitzat de productes, des d’aliments fins a combustible, de manera que socis i clients sabran com a vostè li importa el seu negoci

PRODUCTES RECOMANATS

MH 4M
Hidronetejadora

Rendiment, durabilitat i ergonomia

SC 401
Fregadora

Acceleri la neteja del terra

ATTIX 40
Aspirador ATEX

Recollir pols inflamable o combustible

VP 930
Aspirador

Silenciós i gran capacitat

PORTEM MILLORANT LA NETEJA
DES DE FA MÉS DE 35 ANYS

Els equips de neteja de terres i superfícies de Nilfisk estan dissenyats per millorar la higiene de les instal·lacions i augmentar la productivitat de les pràctiques de neteja. Les nostres solucions de neteja, respectuoses amb el medi ambient, milloren la higiene amb menys productes químics i un menor esforç, i augmenten significativament la comoditat i l’experiència general a les instal·lacions netejades per empreses de neteja. Les solucions de neteja ràpides i eficients que milloraran la seva reputació formen part del nostre compromís per oferir-li un valor, una fiabilitat i una eficiència superiors en tot allò que fabriquem i fem