El nostre catàleg  compta amb una àmplia gamma de productes específics per a tot tipus de superfícies de banys. Entre ells, dos netejadors que eliminen de manera fàcil les restes de la calç que s’acumula a les aixetes, rajoles, banyeres i dutxes. Només cal aplicar el producte directament sobre la superfície i deixar-lo actuar durant uns minuts, per passar després una baieta i aclarir amb aigua.

Dinocid

Dinocid, és un netejador general per a totes les àrees de les cambres de bany: rajoles, terres, sanitaris, aixetes, etc.

Indicat per a la neteja ràpida i acurada de totes les superfícies i instal·lacions rentables, per la seva composició a base d’àcids suaus, no ataca cap mena de superfícies, apte per acer, crom, plàstic, porcellana, ceràmica, esmalt, vidre, cambres de bany, mampares de dutxa, a lavabos i excusats.

L’ús regular impedeix la formació d’incrustacions calcàries, deixant una olor aromàtica de llarga durada. No irrita la pell i no és corrosiu.

DC-5

La seva formulació permet la neteja òptima i desodorització simultània dels inodors deixant una agradable olor de net. Desodoritzant complet 5 en 1.

Desincrusta la brutícia i descalcifica les superfícies dels vàters. Elimina el color groguenc a causa de la tosca i la calç acumulats sense produir vapors ni olors desagradables.

Ideal per al manteniment i neteja de vàters, lavabos, urinaris, etc.  Per a la neteja a fons dels enrajolats. Diluït és de gran ajuda, eliminant l’ennegriment de les juntes.

Recomanem la utilització de guants de goma

Dikal baños

Dikal banys és un netejador desincrustant per a inodors i urinaris amb efecte desodoritzant, deixa una agradable i intens aroma a poma.

Màxima acció anticalç. Elimina les restes de calç i sabó, a més evita l’aparició de taques de floridura.

Indicat per a la neteja, higienització, desincrustació freqüent de les cambres de banys, rajoles, aixetes, terres i parets.