El passat divendres 25 de novembre, ens vàren visitar els integrants del grup de formació de personal de magatzem de la Fundació Privada Ilersis.

En Miguel Laparra, el nostre cap de magatzem, va mostrar-los-hi les instal·lacions d’ílser grup, situades al polígon industrial Camí dels Frares de Lleida. A més, els va explicar com és gestiona un magatzem en el moment actual. Com és d’important l’ordre, la neteja, la classificació i ubicació dels productes, tot per tal d’agilitzar les tasques diàries de l’operativa logística. També va posar èmfasi en que cal tenir en compte a l’hora  de triar la distribució de les mercaderies dins del magatzem.

En la visita també és va tractar quins són els permisos necessaris per manipular la diferent maquinària que hi pot haver en un magatzem, així com tot el referent en seguretat laboral.

Volem agrair als assistents la seva visita, així com també a la Mònica Carpi, Tècnica d’Inserció Sociolaboral  de Fundació Privada Ilersis, l’atenció i participació en la visita. 

Moltes gràcies per escollir-nos per la vostra visita a un centre de distribució i logística.