Per què? Després de l’època estival on les finestres van romandre obertes perquè es ventilessin les estades, les cortines i persianes, que són la porta d’entrada a pols i tot tipus d’àcars, bacteris i virus, són uns elements clau a cuidar per a una correcta higienització i purificació dels espais.

Neta i desinfecta l’ambient amb el nostre esprai i líquid Dino Sterilair, producte bactericida, viricida, fungicida, levuricida, higienitzant i purificant d’atmosferes i superfícies, que farà que les diferents estades estiguin netes i es mantinguin lliures de patògens en aquesta època de l’any.

  • Producte inclòs en llistat viricida Ministeri de Sanitat
  • Producte testat en certificats UNE EN-14476 i EN-13697
  • Contingut al 60% alcohol
  • Gran poder desinfectant. Alt poder netejador de molt fàcil aplicació
  • Indicat per a tota mena de superfícies i tèxtils sense necessitat d’esbandir
  • Desinfecta tot tipus de zones com a habitacions, cuines, taules, col·legis, sales, superfícies tancades amb poca ventilació, i habitacles de
    vehicles.
  • Elimina i destrueix les males olors