L’única adreça és cap amunt, si la tendència arquitectònica d’edificis de gran alçada va cap a algun lloc; la major part dels edificis icònics ho fan per demostrar la teoria que la mida importa, quant a altura. Tant és si parlem del Shard a Londres, de la Commerzbank Tower a Frankfurt, o de la Torre de Cristall a Madrid, la moda de dissenys alts i d’alta tecnologia -amb molt de vidre i metall- no sembla que es freni ben aviat . I els edificis de gran alçada, tant els nous com els establerts, necessiten una neteja regular, minuciosa i efectiva per garantir que ofereixen una imatge professional als clients i als col·legues. Però, com subministrar els alts estàndards esperats alhora que es facilita i assegura la vida dels operaris?

Els netejavidres professionals s’han adaptat a aquests canvis adoptant nous mètodes i equipament, amb perxes amb alimentació d’aigua com l’opció més efectiva. Aquestes perxes permeten als operaris netejar els edificis alts i les finestres amb seguretat des de baix, minvant la necessitat de treballar a gran alçada.

Durant molts anys els netejavidres podien escollir entre dos tipus de perxes: telescòpiques o modulars. Tot i això, les perxes telescòpiques poden doblegar-se quan estan esteses, amb la conseqüent pèrdua de control. També tenen alguns problemes de pes. Per exemple, una perxa telescòpica de sis seccions que no es pugui reduir –així que, encara que només necessitin quatre seccions per netejar l’alçada requerida, han de continuar carregant el pes de sis–. Els sistemes modulars, encara que són millors en l’extensió sense pèrdua de rigidesa, són senzillament massa pesats quan estan estesos, i les extensions afegeixen amplada a la perxa dificultant-ne la manipulació.

Els materials de fabricació importen

El sector s’enfrontava a un autèntic repte: com crear un sistema de perxes alimentades amb aigua que puguin netejar uns 20 metres però que sigui lleuger i fàcil de controlar? Juntament amb tècniques d’enginyeria i de disseny, combinades amb les millors prestacions de les dues perxes –telescòpica i modular– l’ús dels materials correctes és crucial, i cada cop emergeixen més i més opcions amb solucions específiques.

La fibra de carboni, la fibra de vidre i l’alumini són els materials que han portat oportunitats i flexibilitat al sector de netejavidres, ajudant a crear equipament que ofereix alternatives per adaptar-se a la situació o tipus d’edifici. La fibra de carboni, en particular, ofereix un equilibri increïble entre resistència, pes i rigidesa. En comparació amb l’acer, és més fort, més rígid i fins i tot pesa molt menys.

La nova generació de perxes de fibra de carboni subministra un millor equilibri entre el pes i la rigidesa

Com que les perxes són més lleugeres el treball és més senzill i còmode per als netejadors, ja que han de suportar càrregues menors i els permet netejar veloç i eficientment. El fet que són més lleugers també significa que l’operari es cansa menys i pot netejar àrees grans que amb un sistema convencional.

No obstant, només perquè les perxes siguin lleugeres no vol dir que ofereixin menys rigidesa. Fins i tot quan s’hi afegeixen extensions per augmentar la longitud i l’abast del sistema, les perxes no es dobleguen ni són poc manejables. Al contrari, es manté la rigidesa i amb ella el control, permetent així la neteja a qualsevol cantonada i esquerda.

Neteja en altura amb nLite

La companyia Unger ofereix el sistema de pertigues nLite, un sistema professional modular de neteja L’usuari pot triar entre un sistema modular flexible on les perxes mestre s’estenen amb les perxes d’extensió nLite Connect i un sistema de perxes telescòpiques que arriba a més de 12 metres, nLite . Els components individuals es poden seleccionar i posar junts per crear un sistema únic que satisfaci les exigències personals. Amb 6 graus de materials, la categoria nLite és lelecció perfecta per a qualsevol repte i pressupost de neteja. Subministra l’equilibri perfecte entre el pes i la rigidesa. Per suposat made in Germany.

nLite Connect és una perxa telescòpica que es pot estendre amb una altra perxa telescòpica

La unitat base té 4 seccions i estesa una longitud de 6,63 metres. L’extensió té dues seccions llargades de 3,41 metres. Depenent del material pot afegir fins a 4 extensions per assolir una alçada de 20 metres (material HiMod o UltraHiMod). nLite One es produeix amb els mateixos materials premium que el provat sistema nLite dotat de les seves nombroses prestacions d’alta gamma –els netejavidres professionals poden assolir alçades de més de 12 metres– i això amb només una perxa. nLite One és telescòpic. L’usuari pot arreglar-les completament sense necessitat de fer servir les perxes d’extensió. La seva construcció especial permet estendre la perxa fins a la longitud requerida en situacions individuals, fàcilment i en només uns segons. Això garanteix que la perxa ofereixi la màxima facilitat d’ús i un confort de transport òptim.

Disposem de les millors solucions en neteja vertical, consulteu-nos sense compromís