Sistema compacte de fregat i escorregut per centrifugat
Àrea d’aplicació

El sistema UltraSpin combina un revolucionari scurridor per centrifugat, amb una mopa 100% de microfibres.
Juntament amb la facilitat d’ús, presenta uns resultats alts i efectius, reduint el cost, el temps i l’esforç per a l’usuari.
Juntament amb el pal telescòpic configuren un kit llest per ser usat. Un sistema compacte extraordinàriament eficaç gràcies al seu escorregut

Descripció de producte

Dissenyat per a tot tipus d’àrees petites on cal efectivitat i practicitat. El seu alt nivell d’absorció i l’efectiu sistema d’escorregut són ideals per a un fregat ràpid.

Ideal per fer servir en condicions de baixa humitat. L’usuari pot controlar el grau d’humitat desitjat, segons les repeticions que s’apliquin sobre el pedal de centrifugat.

Com utilitzar

El sistema UltraSpin Mini no requereix cap tipus de formació dús previ. Només cal mullar la mopa a la solució netejadora, introduir-la a l’escorredor i pressionar el pedal del cub per assolir el grau d’humitat desitjat. En accionar el pedal, s’escorre la mopa mitjançant centrifugat, evitant que l’usuari hagi de pressionar amb els braços. Amb això, es redueix l’esforç i es millora l’ergonomia del sistema de fregat.

Beneficis per a l’usuari
  • Neteja superior: Mopa de microfibres.
  • Ergonomia: Escorregut sense esforç.
  • Efectivitat: Ràpida recollida de la brutícia.
  • Rapidesa: Mopa ampla de 30cm per optimitzar el fregat.
  • Capçal amb forma triangular per a més facilitat en la neteja de les cantonades.
  • Per a tot tipus de terres, parets i superfícies verticals.