Sistema UltraFlex Duo

El sistema UltraFlex DUO és el nou i eficaç sistema de fregat de Vileda Professional. En comparació amb les mopes normals, l’UltraFlex DUO pot utilitzar-se per les dues cares, cosa que permet una impressió del sòl més eficient amb menys temps.

Millora l’eficiència utilitzant el sistema UltraFlex DUO de doble cara i fàcil d’utilitzar. El sistema de fregat, fàcil d’implementar i flexible, aporta més eficiència, higiene i rendibilitat a totes les àrees.

El poder d’UltraFlex DUO

El sistema UltraFlex DUO supera les mopes d’una sola cara en tots els àmbits i ofereix una àmplia gamma d’avantatges:

  • Àmplia gamma de mopes de microfibra.
  • Neteja d’alt rendiment.
  • Fàcil d’usar.
  • Adequat per a tots els nivells d’higiene.
  • Per a tot tipus de terres.
La velocitat de DUO

Gràcies al sistema UltraFlex DUO, la neteja mai no ha requerit tant de temps. Gràcies a la doble cara, la mopa pot netejar fins a 40 m² abans d’haver de canviar-la o escórrer-la. Això equival al doble de la distància dun sistema duna sola cara. A més, la UltraFlex DUO es pot utilitzar idealment com a sistema de preimpregnació en zones sensibles a la higiene, com les habitacions dels pacients als hospitals, o alternativament al costat d’una premsa a zones de molt trànsit, com els menjadors.

La higiene de DOS

Creades per Vileda Professional i fabricades per complir amb les últimes normes ecològiques Nordic Swan Ecolabel, totes les mopes del sistema UltraFlex DUO estan certificades per eliminar el 99,99% dels virus i bacteris de les superfícies del terra. Gràcies al rendiment de neteja de la microfibra de les mopes, fins i tot la brutícia i les taques més difícils s’eliminen de manera eficaç.

Les mopes són molt duradores i es poden rentar a màquina fins a 500 veces.

La flexibilitat de DUO

Gràcies a la flexible i la gamma de mopes, podeu triar el producte que millor s’adapta a les necessitats individuals, al tipus de sòl i al nivell d’higiene. Les mopes UltraFlex DUO poden ser utilitzades com a sistema de preimpregnació amb premsa i, la qual cosa redueix les despeses en un nou carro.

L’impacte DUO

El sistema UltraFlex DUO és molt fàcil d’utilitzar, ja que es pot utilitzar amb tots els mètodes de neteja. A més, el sistema és compatible amb els carros ja existents, la qual cosa suposa una baixa inversió inicial.

Trieu la mopa que s’adapti més a les vostres necessitats

El sistema Ultra Flex Duo es pot utilitzar amb una àmplia varietat de mopes diferents que ofereixen els avantatges següents:

  • Poder de neteja de microfibra d’alt rendiment.
  • Intercanvi de mopes són contacte amb les mans.
  • Per a terres llisos i rugosos.
  • Certificació Nordin Swan Ecolabel.

Per a més informació contacta amb nosaltres