Interclean Amsterdam serà un aparador per al sector espanyol de neteja professional. En concret, 56 empreses el representaran, gràcies a l’associació ASFEL (Associació de Fabricants Espanyols de Neteja i Higiene), que organitza la participació espanyola de manera conjunta.

La fira Interclean Amsterdam manté un elevat nivell de fidelitat dels visitants i expositors de tot el món, havent esdevingut un acte empresarial imprescindible per als professionals de la neteja de tot el món.

En aquesta edició, les empreses espanyoles estaran ubicades en nou pavellons i 51 estands, 5 més que en l’anterior edició. A més, participen en aquesta edició 4 empreses portugueses (Chemitek, Navigator, Trevipapel, Salverde). ASFEL tindrà un estand informatiu ubicat a l’àrea d’associacions de la fira. 03.502. El grup d’ASFEL a la fira supera els 1.900 metres quadrats en exposició (un 7% més que a l’edició del 2018).

L’impuls d’ASFEL, clau per a la participació a Interclean

ASFEL coordina la participació de les empreses espanyoles a la fira que forma part del Pla de Promoció sectorial d’ASFEL 2022. Aquest pla, té com a objectiu reforçar la presència espanyola als mercats internacionals. Aquesta acció compta amb el suport econòmic i institucional de l’ICEX per a aquelles empreses que participin a 5 edicions o menys de la fira.

Les empreses de ASFEL compten amb condicions preferencials per la seva participació a la fira. Tenen un descompte a la quota de registre de 395€. A més, ASFEL ofereix assessorament personalitzat tant en la contractació de l’espai firal. Afegit a això, també coordina els processos comuns i la contractació de serveis, així com tota la logística i la promoció. A més, realitza un assessorament integral sobre subvencions a rebre per sufragar part dels costos d’exposició tant nacionals com de les pròpies comunitats autònomes.