Confia en la força de la Natura

SURE® és una línia completa de productes de neteja 100% biodegradable* en base a plantes que brinden els resultats de neteja professionals que necessita, alhora que són segurs per a les persones i respectuosos amb el medi ambient. Els productes de neteja natural SURE® proporcionen seguretat i sostenibilitat sense comprometre’n el rendiment.

Segur i sostenible per a totes les vostres necessitats de neteja

SURE® ofereix el rendiment de neteja que necessita per protegir la salut i el benestar dels seus convidats i empleats, alhora que millora la reputació de la seva marca.

Amb ingredients ecològics de recursos renovables, els productes SURE® compleixen amb tots els seus requisits diaris per a cuines, instal·lacions i cura personal.

Natural i simplement eficaç

Els productes SURE® contenen ingredients d’origen vegetal que generalment es deriven de subproductes de la indústria agroalimentària, que s’originen de la remolatxa sucrera, el blat de moro, el segó de palla, el segó de blat i el coco. Els productes no contenen colorants artificials, perfums, quats, clor, fosfats ni compostos d’òxid.

Simple i assegurança per a empleats

Tots els productes SURE® estan formulats per assolir la classificació de perill més baixa sense la necessitat de guants i ulleres protectores durant la neteja. **

Els productes SURE® són segurs i fàcils de fer servir, i no requereixen capacitació especial de l’usuari. Les guies d’usuari mini i les etiquetes simples codificades per colors ajuden a garantir l’ús correcte del producte.

Els productes SURE® estan disponibles en ampolles d’activació, ampolles i llaunes, així com als sistemes de dosificació i dosificació Diversey Divermite™, SmartDose™, QuattroSelect™ i Soft Care™. La tecnologia fiable dels sistemes, combinada amb una àmplia gamma de productes, garanteix resultats perfectes per a totes les necessitats de neteja.

Dels experts en què confia

Diversey és líder mundial en solucions completes d’higiene i sanejament industrial i comercial. Entenem els desafiaments de neteja que enfronta cada dia i ens preocupem profundament per millorar la vida de les persones amb solucions professionals sostenibles i efectives.

SURE® representa el nostre compromís global de proporcionar productes de neteja professionals que satisfacin les seves demandes d’eficàcia estrictes, juntament amb el respecte pel medi ambient i la salut humana.

* Basat en el certificat independent OECD 301B.
** Excepte neteja de forns amb productes neutres https://sds.diversey.com