Reduir el temps i l’esforç dels/les professionals del sector de la neteja professional, és el que els mou a continuar reinventant-se i creant solucions innovadores que millorin notablement la qualitat i el servei de la neteja.

La nova baieta Ultra reuneix la capacitat de neteja de la microfibra amb l’absorció i assecat que ens ofereix el seu recobriment de Poliuretà, creant així la combinació perfecta per a la neteja de qualsevol tipus de superfície.

Principals característiques de la nova baieta Ultra
  • Acabat excel·lent sobre qualsevol tipus de superfície.
  • Neteja i asseca en una sola passada. Màxima eficàcia.
  • Llarga durada, més de 200 cicles de rentat (màx. 90º)
  • Disponible en 4 colors per facilitar la codificació de les àrees de neteja.

Dissenyada especialment per a desgreixar, absorbir i eliminar la brutícia sense deixar rastre gràcies al seu revestiment de poliuretà.

A més, gràcies al seu relleu superior, aconseguim una millor subjecció i facilitat a l’hora d’eliminar brutícia adherida, i una alta eficàcia en neteja i arrossegament.

Quan desenvolupen qualsevol producte o útil de neteja, Grup Maya centra molt l’atenció a aconseguir que aquest sigui el més efectiu possible, però sempre , tenint en compte l’eficiència del mateix. Treballar més ràpid, amb millors resultats i amb un producte rendible és per a nosaltres i la combinació perfecta per aconseguir ser líders en el sector de la higiene professional.

Per això, es preocupen no només que la baieta fos òptima pel que fa al seu ús, també optimitzar-la en el manteniment.

La microfibra tèxtil d’alt rendiment els ha permès desenvolupar una baieta que a part de no dispersar partícules ni esfilagarsar-se durant el seu ús, és capaç de suportar fins a 200 cicles de rentat, sense perdre’n l’efectivitat. I això la converteix en una de les baietes amb més rendiment i durabilitat d’aquestes característiques del mercat.

Aconsegueix la teva baieta Ultra, i descobreix com pot revolucionar el món de la neteja professional.