Borrmart Eventos tornarà a organitzar del 25 al 29 d’abril del 2022 la tercera edició de l’Open Week. Una setmana digital multisector per a totes les audiències (Security, Cybersecurity, Safety, Cleaning i Facility M&S). Beneficia’t d’exposar els teus productes i solucions en aquesta setmana tecnològica professional basada en tecnologies disruptives.

Després de l’èxit de les passades edicions que van comptar amb més de 6.000 assistents virtuals registrats, Borrmart Eventos torna apostar per aquest format. Per tercera vegada a la seva història, totes les capçaleres del Grup BORRMART: Seguritècnia, Xarxa Seguretat, Formació de Seguretat Laboral, Neteges i Facility M&S tornaran a sumar esforços i sinèrgies en l’organització d’una setmana digital que convocarà a totes les audiències d’àmbit nacional i llatinoamericà.

Aquesta tercera edició es desenvoluparà de la següent manera:

  • Dia 25 d’abril: Newsletter especial Open Week

  • Dia 26 d’abril:: Open Day Security i Cybersecurity. Sessió en directe de matí i format TV Experience

  • Dia 27 d’abril:: Open Day Facility, Safety i Cleaning. Sessió en directe de matí i format TV Experience

  • Dia 28 d’abril: esultats de l’enquesta sobre l’impacte de la guerra d’Ucraïna als diversos sectors

  • Dia 29 d’abril: Newsletter especial post Open Week

En aquesta edició de l’Open Week donaran a conèixer el impacte de les tecnologies disruptives als diferents sectors: Security, Cybersecurity, Safety, Facility M&S i Cleaning. A més, tota la informació de productes, empreses i xerrades en diferit estaran disponibles a una newsletter especial i a la Web App exclusiva de l’esdeveniment.

Com hi pots participar?

Expositor (2500 euros IVA no inclòs): Beneficia’t d’aparèixer a la Web App, newsletter especial de l’Open Week i al canal audiovisual de l’Open Day en què participis, amb un vídeo parlant de la teva solució aplicada al camp de una tecnologia disruptiva.

Promotor (600 euros IVA inclòs): Beneficia’t d’exposar un producte o solució a l’àrea reservada de la Web App i difondre-la a la newsletter especial de l’Open Week que arribarà a totes les nostres audiències.

Així va ser el programa de la passada edició: