El sistema SmartDose tecnologia dampolla li permet dosificar de forma senzilla i precisa els productes concentrats de neteja. L’ampolla minimitza el contacte no desitjat amb els productes de neteja concentrats mitjançant una espita antigoteig i el capçal Spill-Tite amb soldadura sònica. Calcula automàtica dues dosis exactes de concentrat, cosa que permet una dissolució precisa i millora el rendiment de la neteja. El disseny ergonòmic millora la comoditat i la facilitat dús. Amb una ampolla ultraportàtil, la pot transportar allà on vulgui, seleccionar la icona de dosificació adequat, llençar una vegada de la bomba cap amunt i tot seguit empènyer el pom cap avall per dispensar la quantitat exacta de netejador concentrat.

Més senzill
 • A penes cal formació
 • Icones fàcils d’entendre
 • No cal prendre aigua
 • Sistema sense manteniment
Més segur
 • Mínima exposició de l’usuari a productes químics
 • Recàrrega segura
 • Paquet resistent al degoteig i vessaments
Més intel·ligent
 • Calcula la dosificació correcta per a ampolla, galleda, fregadora automàtica i aplicacions de banys
 • Sense necessitat de conjectures ni càlculs complicats
 • Impedeix la dosificació parcial
 • Ajuda a controlar els costos
 • 100 % reciclable, només heu de llençar l’ampolla de SmartDoseTM/MC al contenidor de reciclatge quan s’acabi.

Suma Bac SD D10 2×1.4L – Detergent desinfectant

Suma Bac D10 és un detergent desinfectant concentrat per a la neteja i desinfecció en un sol pas de totes les superfícies en establiments on es prepari menjar o es manipulin aliments.

Característiques

Suma Bac D10 és un detergent desinfectant líquid concentrat que neteja i desinfecta totes les superfícies en un sol pas. El producte és adequat per a totes les superfícies en establiments on es prepara menjar o manipulin aliments. La combinació equilibrada d’amonis quaternaris i segrestants fa que el producte sigui molt efectiu davant d’una àmplia gamma de microorganismes en tota mena d’aigües. La fórmula també conté tensioactius, que fan el producte adequat per a la neteja i desinfecció en un sol pas.