La fira de neteja i higiene més avançada del món

Les dates escollides han estat del 10 al 13 de maig de 2022, al recinte firal RAI Amsterdam. La capital dels Països Baixos esdevindrà la seu de la neteja i la higiene global. Uneix-te a un viatge de quatre dies amb visió de futur, faci negocis amb més de 900 fabricants líders i conegui més de 35.000 professionals de la indústria de més de 143 països.

La fira de neteja i higiene de referència al món és sens dubte Interclean Amsterdam. Després de la darrera edició, que va haver de celebrar-se de manera en línia per la pandèmia del Covid-19, l’organització ja té previstes les dates d’una nova edició. L’any 2022 ja s’espera que es pugui fer de manera presencial.

Interclean Amsterdam és la plataforma líder mundial per als professionals del món de la neteja i la higiene. Durant esdeveniments inspiradors a Amsterdam, Xina i en línia, ofereixen una descripció completa de productes, serveis i innovacions de les empreses líders al món. Interclean Amsterdamés també la plataforma que us brinda les últimes notícies, opinions i anàlisis sobre neteja i higiene.