Què és el màrqueting olfactiu?

L’objectiu del màrqueting olfactiu és arribar als consumidors a través d’aromes i olors que els clients associessin a la teva empresa, marca o productes.

Aquest aconseguirà l’augment de les teves vendes i de la fidelització dels teus clients ja que aquests olors, aromes o fragàncies li evocaran sensacions agradables de vivències i experiències viscudes.

L’ésser humà recorda un 35% del que fa olor davant d’un 5% del que veu. Això és la prova que les olors, aromes o fragàncies quan s’uneixen a una imatge o producte es fixen en la ment configurant la força de marca davant la competència.

El màrqueting olfactiu és una tendència que ha arribat per quedar-se, porta relativament poc en el mercat, tot i que ha pres especial interès aquests últims anys.

Cada dia són més les petites i grans companyies que estan implementant aquesta tècnica per reforçar i augmentar les seves vendes. En l’actualitat els sectors que més estan realitzant accions de màrqueting olfactiu són el sector retail unificant la mateixa fragància en totes les seves botigues i establiment creant un vincle sensorial entre els productes i els seus records, el sector hoteler i de creuers on es relaciona una olor o fragància a una sensació de relax i descans, centres esportius i d’oci, casinos, aeroports, etc …

Crida l’atenció amb el Màrqueting Olfactiu

En els nostres dies cridar l’atenció dels clients sobre el que les empreses volen fer, comunicar i oferir és una tasca considerada molt difícil. Els problemes econòmics que afecten a la societat i, en conseqüència, el menor poder adquisitiu dels clients.

Les empreses opten per utilitzar estratègies diferenciades, amb la intenció d’arribar a l’objectiu d’una manera més eficient. Un exemple d’aquestes estratègies, fins i tot sent molt recents a Europa, és Màrqueting Olfactiu.

Segons un estudi de la Universitat Rockefeller de Nova York, una persona pot recordar al voltant del 35% de l’olor i només el 5% del que veu, el 2% del que escolta i l’1% del que toca. Aquests percentatges demostren la importància d’aquest tipus de Màrqueting com a estratègia diferenciadora. En aquest cas, el que es pretén entendre és si el factor olor pot ser prou fort com per fidelitzar els clients a una determinada empresa / botiga.

Avantatges del màrqueting olfactiu

No és intrusiu, crides l’atenció dels clients i fidelitzes, destaques sobre la competència, captació de clients, millora el branding, es reconeix la teva marca, despertar emocions en els clients i a més pot evocar records.

Què és la nebulització?

Les aromes desperten emocions a través de el sentit de l’olfacte influint en el benestar, el comportament i el rendiment de les persones. La nebulització és el sistema ideal per a l’ambientació de grans espais ja que no fa servir gas, la seva tecnologia genera un núvol seca de micropartícules aromàtiques que difon la fragància de forma natural i homogènia per totes les nits.

Fragàncies naturals

Les nostres fragàncies, elaborades amb olis essencials de gran qualitat, creen ambients càlids, relaxants, estimulants o frescos entre d’altres. Comptem amb una àmplia varietat de fragàncies naturals per satisfer totes les necessitats i gustos del mercat.

Un nebulitzador per a cada necessitat

Ideals per a tot tipus d’establiments: hotels, residències, oficines, clíniques, gimnasos, comerços, recepcions, etc.

Pensats per a espais que van des dels 50m2 als 2.400 m2.

Programables: s’adapten a les necessitats de cada client ajustant els dies, les hores i la intensitat de les fragàncies.

Connexió a equips de ventilació i / o aire condicionat (excepte FE100app).

Possibilitat de personalitza del frontal.

FRAGÀNCIES ESENCIALS

Fragàncies naturals, intenses, exclusives i de gran qualitat.

Una àmplia i variada gamma de fragàncies d’elaboració pròpia que garanteixen una qualitat superior de la nota olfactiva i una major intensitat i durada de l’aroma en el temps.