La nova fregadora SC500 està dissenyada per millorar la productivitat i reduir el cost total de neteja

Aquests beneficis importants s’han aconseguit a través de la facilitat d’ús i un seguit de característiques tècniques que permeten la neteja diürna, així com un consum d’aigua i detergent més eficient.

Una solució fiable per a la neteja a hospitals, escoles, oficines, supermercats, restaurants, botigues, centres esportius, hotels i tota mena d’indústries.

Portem la productivitat a un altre nivell amb lʻajust automàtic del cabal dʻaigua i químic en funció de la velocitat de la màquina. Usant aquest control, el qual us assegura el millor resultat de neteja i us permet optimitzar el consum d’aigua i químics, l’operari es pot centrar en fer la vostra feina.

Els costos de neteja es redueixen a causa de les característiques de la màquina. El sistema sostenible Ecoflex de NILFISK ofereix un ús flexible del químic i l’aigua amb només prémer un botó. El baix nivell sonor de la nova SC500 redueix costos en permetre fer la neteja diürna en àrees sensibles al soroll.

  • Ideal per a la neteja diürna: Baix nivell sonor tan sols 60 ±3 dB(A)
  • Neteja de qualitat: Cabal de químic i aigua automàticament controlat per la velocitat de la màquina.
  • Facilitat d’ús: Direcció ergonòmica i panell informatiu amb botó One-Touch i interruptor senzill pel raspall.
  • Control de configuració: Clau de configuració i dusuari diferenciades.
  • Manteniment fàcil: Broquets lleugers patentats amb sistema elastic strap.
  • Sostenible: Sistema Ecoflex amb neteja flexible daigua i químic.
  • Efectiu: Raspall de 53cm d’amplada amb control automàtic de velocitat del raspall per estalviar energia.
  • Productiu: Dipòsit de 45 litres que permet fins a 5 hores d’autonomia.

Tecnologies

EcoFlex

El sistema EcoFlex™ és una tecnologia de neteja ecològica d’avantguarda que combina mètodes de neteja ambientalment sostenibles, els més alts estàndards de neteja efectiva i la versatilitat per satisfer qualsevol desafiament de neteja de terres

OneTouch

El control One-Touch™ simplifica l’operació de l’usuari i minimitza els requisits de formació. Els controls One-Touch intuïtius i fàcils de fer servir posen totes les funcions de neteja i funcionament a l’abast dels usuaris

SmartFlow

La tecnologia SmartFlow™ elimina la dispensació addicional de solució en reduir automàticament el cabal de la solució quan la màquina s’alenteix. Això amplia la productivitat per dipòsit, estalvia costos en aigua i solució i redueix la probabilitat d’accidents per relliscades i caigudes

SmartKey

SmartKey™ proporciona nivells únics d’accés d’usuari per garantir resultats de neteja uniformes i més responsabilitat de l’operador. Porta un registre de cada usuari

REV

La tecnologia de fregat orbital aleatori REV™ sistema únic de fregat que utilitza moviments orbitals i rotatius, proporciona una superfície de sòl uniforme i sense rastres

Bateria ion-liti

Les bateries d’ió-lit de Nilfisk ofereixen una alternativa modular i rendible a les bateries de plom-àcid tradicionals, per optimitzar el rendiment del seu equip de cura de terres alimentat per bateria.

VOLS SABER-NE MÉS?