Certificat ECO LABEL: Un compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient

A la indústria de la neteja professional, cada vegada és més rellevant comptar amb productes i serveis que siguin sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Per satisfer aquesta creixent demanda, sorgeix el certificat ECO LABEL, un programa de certificació ecològica reconegut a nivell mundial.

El certificat ECO LABEL és un dels segells ambientals més reconeguts i apreciats a nivell global. Aquest programa té com a objectiu encoratjar els consumidors a adoptar hàbits de consum responsables, preservar els recursos naturals per a les generacions futures i utilitzar l’energia de manera més intel·ligent

Què és el certificat ECO LABEL?

El certificat ECO LABEL és una etiqueta ecològica de tipus 1, basada en el cicle de vida del producte i verificada per un tercer. Aquest tipus de certificació avalua els principals impactes ambientals d’un producte i estableix límits de compliment per reduir aquests impactes.

L’enfocament principal del certificat ECO LABEL és l’avaluació del cicle de vida del producte. Durant aquesta avaluació, s’analitzen els processos que poden causar contaminació a les etapes de producció, ús i posús, calculant-ne els efectes ambientals. D’aquesta manera, s’obté una visió holística de l’exercici ambiental del producte, més enllà del seu ús en si mateix.

Beneficis del certificat ECO LABEL

La certificació ECO LABEL proporciona nombrosos beneficis tant per als fabricants i distribuïdors de productes de neteja professional com per als consumidors conscients del medi ambient:

a) Reconeixement mundial: El certificat ECO LABEL és àmpliament reconegut a nivell internacional. Les empreses capdavanteres i els propietaris de marques confien en aquest programa per certificar els seus productes a causa del seu prestigi i demanda creixent.

b) Reducció de l’impacte ambiental: Els productes amb certificació ECO LABEL no només consideren l’impacte al final del consum, sinó també aspectes com la primera matèria, l’enviament, la fabricació i l’embalatge. Això garanteix que els productes compleixin els estàndards de sostenibilitat establerts i ajudin a reduir l’impacte ambiental global.

c) Elecció conscient: Els consumidors cada cop són més conscients de la importància d’escollir productes respectuosos amb el medi ambient. El certificat ECO LABEL us brinda la confiança que estan adquirint productes que compleixen criteris rigorosos de sostenibilitat i contribueixen a la preservació de l’entorn natural