Et presentem les hidronetejadores d’ultra pressió per a una neteja extrema

Les noves hidronetejadores MC 9P i MC 10P de molt alta pressió ja estan disponibles!

Aquests dos models són concebuts per a entorns on es requereix una neteja exigent pel seu caràcter industrial . Ofereixen una neteja excepcional en obres, drassanes i instal·lacions industrials – aporten mobilitat i elevat rendiment en àrees complicades i amb materials difícils de netejar.

Seguretat

L’ús de maquinària VHP requereixen una bona formació i equips de seguretat – EPIs. La gamma Nilfisk ofereix una gamma de productes que compleixen aquests requisits de seguretat, subministrats per líders de la indústria en EPIs.

MC 9P VHP (Hidronetejadora de molt alta pontència) – neteja àgil en espais reduïts

Ofereix una neteja extrema d’alta pressió a cobertes de vaixells, cellers de càrrega i passadissos que quedaran lluents amb la Nilfisk MC 9P portàtil. La MC 9P està dissenyada per a una màxima maniobrabilitat a l’edificació i la construcció, així com al sector naval i pot operar en àrees estretes i compta amb una capacitat d’elevació de grua millorada per facilitar el transport dins i fora dels vaixells.

Per ampliar informació i veure totes les funcionalitats i detalls tècnics de la MC9P i MC10P o altre tipus d’hidronetejadora, consulta amb el nostre expert en maquinària