Sistema SafePack™

SafePack ™ és un sistema de bossa en caixa d’alta qualitat per a detergents líquids concentrats. La tecnologia superior i el disseny de SafePack ™ garanteixen la seguretat i facilitat d’ús per al seu personal. La connexió de “pany i clau” evita el contacte del producte i els vessaments, i maximitza la seguretat. El disseny de l’envàs també assegura que no quedin residus del producte i redueix significativament el desaprofitament d’envasos en comparació amb les garrafes tradicionals.

Producte ultraconcentrat

Una sola bossa conté suficient solució netejadora concentrada per a omplir moltes ampolles polvoritzadores de producte diluït, una vegada i una altra. Per exemple, una caixa (6L) de detergent desinfectant de cuines concentrat Suma Bac D10 equival a 400 ampolles polvoritzadores llestes per a usar, i així es redueix la petjada de carboni de 24,7 CO₂ eq. a 0,11.

Es tracta d’un veritable canvi de joc i suposa un avanç evident cap a un món més net i millor. Antoine Rocourt, Director Executiu de Desenvolupament Sostenible de Diversey, ha manifestat en relació a aquest nou llançament: “Hem millorat la nostra petjada d’envasament en passar de les RTU (productes llestos per a usar) als productes concentrats. Les bosses amb productes concentrats són una de les propostes més eficaces per a la neteja i higiene de cuines, el manteniment d’edificis i la cura de sòls. Les ampolles polvoritzadores poden emplenar-se una vegada i una altra, minimitzant així els residus de plàstic, mitjançant sistemes senzills, segurs i tancats, fora del sòl. Garantir que les bosses són totalment reciclables segons les noves normes ecològiques i les directrius de la UE sobre envasos ecològics és un pas més en la nostra ambició corporativa que tots els nostres envasos bàsics contribueixin a l’economia circular”.

Tan segur, que fa que la rentada automàtica de vaixelles sigui un joc de nens

Els nous envasos SafePack™ són totalment reciclables i estan fabricats amb polietilè monocapa, el plàstic més fàcil de reciclar

Safepack ofereix
  • Seguretat en l’ús
  • Fàcil d’usar
  • Eficiència òptima
Safepack elimina
  • El contacto con el producto
  • Cualquier error en el cambio
  • Residuos
Simplicitat

SafePack ha estat dissenyat per a evitar confusions en el canvi d’envàs.

  • L’ús del codi de colors i del connector específic garanteix no barrejar els productes
  • La caixa és fàcil d’obrir, fàcil de connectar i de tirar l’envàs una vegada buit. Es requereix una mínima formació
Seguretat

SafePack combina una tecnologia patentada amb un disseny d’envàs exclusiu per a maximitzar la seguretat.

  • SafePack està completament segellat. El mecanisme segur de tots dos: capçal i connector evita qualsevol contacte amb el producte
  • SafePack no deixa restes de producte, per la qual cosa no és necessari aclarir-ho previ a la gestió de residus. Elimina el contacte amb el producte