Aquest any 2023, en GRUPO DINO està d’enhorabona ja que el Grup Degà de la distribució professional de productes d’higiene i de neteja compleix 30 anys.

Amb motiu d’aquest aniversari, durant aquest any 2023 GRUPO DINO celebrarà diversos esdeveniments amb la finalitat de celebrar aquests 30 anys de trajectòria professional.

A la fi del mes de maig de 2023, GRUPO DINO celebrarà un Congrés a Eivissa amb tots els representants de les noves generacions de les empreses familiars que avui dia formen parteixen del GRUP. En aquest esdeveniment es posarà en valor la trajectòria del GRUP i s’establiran les relacions i estratègies del futur del GRUP i les seves empreses.

Finalment, el 8 de novembre de 2023 es realitzarà un sopar de gala a l’Hotel Ritz de Madrid en el qual es reuniran totes les persones que han fet possible que GRUPO DINO després de 30 anys continuï sent un referent del sector. Per a això comptarem amb la presència amb les persones fundadores, representants de les empreses franquiciades i dels partners estratègics del GRUPO DINO.