Les solucions d’higiene de Tork s’integren fàcilment al vostre centre d’atenció o residència assistida per millorar la gestió i l’eficàcia de la higiene i oferir als residents més independència. Això estalvia temps al teu personal i crea una llar més segura i feliç per a tots

Per a millorar la higiene i prevenir les infeccions, Tork ofereix una gamma completa de solucions. Des de sabons que cuiden millor de les pells delicades com el Tork Sabó Líquid Extra suau, amb ingredients suaus i sense perfum ni color, i amb la certificació del Centre Europeu de la Fundació per a la Investigació de les Al·lèrgies (ECARF) fins a desinfectants que contenen ingredients 100% d’origen vegetal i aigua, per la qual cosa són 100% biodegradable.

Les infeccions a residents de centres d’atenció de llarga durada són habituals, costoses i estan relacionades amb un alt índex de mortalitat. La transmissió d’infeccions ocasiona molts problemes, sobretot quan es tracta de prestar cura de persones grans. Molts residents, a causa d’una disfunció immune i d’altres limitacions relacionades amb l’envelliment, són especialment vulnerables.

En l’atenció de llarga durada, el risc de transmissió d’infeccions o microorganismes també és alt. Això és degut a diferents raons, però una és que es tracta d’un entorn obert amb molts punts de contacte entre cuidadors, visitants i residents. Per això, les precaucions que es prenen a les residències solen dependre en gran mesura de les iniciatives individuals i els coneixements del personal.

És important reduir la propagació per tal d’evitar els danys, tant físics com econòmics, que la transmissió d’infeccions pot infligir a la teva residència de atenció de llarga durada.

Una bona higiene de mans és el pas més important a l’hora de prevenir infeccions en l’atenció de llarga durada

L’OMS ha creat una manera d’aplicar els 4 moments per a la higiene de mans durant l’atenció sanitària a residències
RENTA’T LES MANS
  • Abans de tocar el pacient

  • Immediatament abans de fer un procediment de neteja/asèptic

  • Immediatament després de qualsevol procediment on hi hagi risc d’exposició a fluids corporals

  • Després de tocar el resident o quan aquest contacte s’interrompi

Educar els visitants i empleats sobre aquest tema, així com augmentar l’accessibilitat de l’aigua i el sabó o productes desinfectants, t’ajudarà a garantir una bona higiene de mans i, per tant , reduir el risc de propagació d’infeccions a la vostra institució de cura de llarga durada.

Som conscients que tenir cura de persones grans també vol dir preocupar-se pel teu benestar i prestar atenció a les teves necessitats específiques en aspectes com la cura de la pell. Encara que els productes desinfectants són eficaços, la disponibilitat de sabons suaus, cremes de mans i altres productes adaptats a pells sensibles són un bon complement i demostren que et preocupes pels teus residents avis.