Lampo és el primer sistema de enganxament i desenganxament immediat sense contacte de les mans amb superfícies contaminades

Extraordinary becomes ordinary

Imagini’s poder utilitzar un sol mànec per a totes les operacions ordinàries i extraordinàries.
Enganxa els equips en un instant el que us permet fer front a qualsevol necessitat, planificada o no.

Lampo System: canvia el procés de neteja, descobreix més al vídeo!

SEGURETAT

SENSE ACCIDENTS!

Assolir zones altes és un veritable desafiament: per estalviar temps, els operaris utilitzen eines inadequades per fer neteges extraordinàries, amb el consegüent risc d’accidents perillosos. A més, els sistemes tradicionals no subjecten els equips, que es poden desenganxar i provocar danys i lesions

El sistema Lampo permet subjectar ràpidament plomalls i raspalls al mànec o nansa per assolir fàcilment les zones més altes, mantenint-se fermament ancorats durant el seu ús.

PRACTICITAT

SENSE COMPLICACIONS!

Fixar mànecs i astes als equips és una pèrdua de temps i esforç, i requereix procediments laboriosos que, en darrera instància, perjudiquen l’eficàcia del servei de neteja. A més, buidar un contenidor al suport de bossa sense córrer el risc de colpejar els mànecs i obrir portes i calaixos sense colpejar els bastidors no és tan obvi.

El sistema Lampo permet utilitzar el mateix mànec amb tota la gamma de plomalls, raspalls i bastidors, enganxant-los ràpidament: això optimitza el procés de neteja, alliberant el carro d’obstacles que dificulten les diferents operacions.

FLEXIBILITAT

SENSE LIMITACIONS!

Lampo proporciona una àmplia gamma d’equips per a la neteja de superfícies i terres: l’operari pot utilitzar el mateix mànec per treure les teranyines amb els raspalls, desempolsar les superfícies altes amb els plomalls i netejar els terres amb els bastidors per treure la pols i fregar , personalitzant el procés segons les necessitats.

A més, el con terminal Jack permet utilitzar qualsevol equip amb rosca italiana, ampliant encara més les possibilitats que ofereix el sistema.

JACK
Enganxar els equips en un instant

El con Jack permet fer front a qualsevol necessitat, ja sigui planificada o imprevista: l’operari no ha de tornar a l’armari per agafar l’eina necessària per a operacions extraordinàries, ni ha d’agafar escales o tamborets per assolir superfícies més altes, ja que sempre té tot allò que necessita per a qualsevol operació de neteja, planificada o imprevista.

El Jack permet passar ràpidament a la neteja en altura: l’operari pot enganxar al plomall i al raspall el mateix mànec que s’utilitza amb el bastidor per treure la pols i fregar.

Pràctic i intuïtiu, duplica les possibilitats d’ús gràcies a les seves versions de mànec i banya.