Instal·lacions netes i confortables per a vostè i els seus hostes

Atès que la neteja, la higiene i la salut són cada cop més importants, els processos de neteja eficaços són més rellevants que mai a la indústria hotelera. Són l’única manera de garantir que els hotels creïn una atmosfera agradable i tranquil·litzadora que els hostes equipararan amb seguretat.

Sabem que competeix per cada hoste i que les primeres impressions són molt importants

Per garantir la comoditat i la satisfacció dels seus hostes i el seu personal, vostè treballa per aconseguir el màxim nivell de neteja a les seves instal·lacions, i considera acuradament la salut, la qualitat de l’aire, la seguretat i els efectes ambientals de les pràctiques de neteja. Amb les solucions completes de neteja de Nilfisk, obtindreu l’avantatge que necessiteu per aconseguir resultats de neteja superiors i una major productivitat del personal amb menys interrupcions per als convidats.

Des d’aspirar i fregar fins a la cura de catifes restaurador programat, a l’escombrada freqüent de zones de pas a l’aire lliure, hi ha una solució Nilfisk per a cada necessitat i per a cada mida d’establiment. Les revolucionàries i patentades solucions de neteja de terres de Nilfisk poden ajudar a reduir el consum d’aigua i productes químics, millorar la qualitat de l’aire interior i reduir l’impacte mediambiental de la neteja de terres.

Màxima neteja per a més comoditat i seguretat

Algunes fulles al vestíbul, pols a les plantes d’interior, una empremta de dits a la finestra: aquests són els petits detalls que determinen si els hostes de l’hotel senten que han trobat un lloc còmode per quedar-s’hi. Aquesta primera impressió és decisiva. Pot entelar involuntàriament la manera com els hostes perceben altres àrees, com els dormitoris i els banys. Gràcies al fet que la neteja, la higiene i la salut són temes candents actualment, els processos de neteja eficaços són més importants que mai a la indústria hotelera. Són l’única manera de garantir que els hotels creïn una atmosfera agradable, i tranquil·litzadora que els hostes equipararan amb seguretat.

Com el seu soci de neteja, el nostre compromís és ajudar-lo a mantenir un entorn net, segur i saludable per a vostè i els seus hostes
Check-in: des de l’aparcament fins a la recepció

Ja siguin viatgers de negocis o de vacances, sovint el primer que fan els hostes en arribar és aparcar el cotxe. Hi ha diversos mètodes per crear una atmosfera agradable des del principi i evitar que entri brutícia de l’exterior. La brutícia i la pols s’han d’eliminar del pàrquing i el vestíbul utilitzant escombradores manuals amb acompanyant o escombradores amb conductor, segons la mida. Recomanem utilitzar un bufador de fulles sense cables per ajudar a eliminar les fulles a la tardor. Són fàcils de manejar i generen baixos nivells de soroll que no molestaran els hostes de l’hotel. Si una empresa també té espais verds, també han de ser mantinguts regularment per un expert.

Les catifes són molt comunes i freqüents a l’entrada d’hotels. Si cal, es poden netejar amb una escombra elèctrica o una aspiradora amb raspall vertical per mantenir-los impecables. Quan el clima es torna humit, també es pot fer servir una aspiradora en sec i humit per a una neteja ocasional. Els hotels tendeixen a tenir passadissos emmoquetats que es poden mantenir nets amb una aspiradora de tipus raspall vertical. Alhora, les fregadores-aspiradores són la solució ideal per garantir que els terres de pedra altament polits es mantinguin brillants i impecables. Si hi ha seients disponibles, cal aspirar o netejar amb un drap humit amb regularitat. Les plantes en testos sovint es passen per alt; no obstant això, s’han de regar regularment i netejar-se amb un drap humit.

Quan es tracta d’higiene i prevenció de la transmissió de gèrmens, és la zona de recepció la que hi juga un paper més important. És convenient oferir als hostes un producte desinfectant al taulell de recepció. Les superfícies de contacte que són tocades per diverses persones s’han de netejar i desinfectar regularment. Per evitar que els panells de plexiglàs que s’han instal·lat a molts llocs es ratllen o s’enterboleixen ràpidament, s’han de netejar amb un drap de microfibra delicat acabat de rentar i aigua. Si s’utilitza un detergent de neteja addicional, aquest no ha de ser gaire alcalí o àcid. Pel personal de l’hotel, l’àrea darrere del taulell també ha de ser revisada per qualsevol cosa que pugui ser rellevant durant els canvis de torn. Per exemple, el telèfon i l’escriptori s’han de netejar i desinfectar. Paral·lelament a aquestes mesures, el personal ha d’adoptar una política de rentat i desinfecció de mans abans d’iniciar un torn per evitar la transmissió de gèrmens entre si.

Buscar una habitació: passant per passadissos, escales i ascensors

Depenent de la seva mida, els hotels poden tenir quilòmetres de passadissos, que sovint estan entapissats amb catifes. Per estalviar temps i esforç en netejar-los, recomanem l’ús de aspiradores verticals. Les fregadores-aspiradores com les que s’usen al vestíbul es poden utilitzar per a altres revestiments de terres, ja que són adequades per a la mida i la condició d’aquestes àrees.

A les escales, els terres emmoquetats, terres de materials elàstics o pedra també es poden mantenir nets amb aspiradores de motxilla que funcionen a bateria, que són còmodes per a l’usuari. Els seus principals avantatges són que no hi ha perill d’ensopegada amb un cable i que les rutes innecessàries des de i cap a l’últim o l’endoll següent són cosa del passat. Una alternativa que s’ha llançat recentment al mercat és una mini fregadora, que permet una feina ràpida i ergonòmica. Depenent de l’hora del dia, si el trànsit de vianants és alt, recomanem netejar i desinfectar els passamans de les escales amb regularitat.

A causa del seu espai reduït i ús freqüent, els ascensors són una àrea especialment complicada. Totes les superfícies de contacte s’han de netejar i desinfectar diverses vegades al dia. Les catifes es poden netejar amb una aspiradora sense cable per eliminar la brutícia, mentre que altres revestiments per a terres es poden netejar de manera ràpida i eficient utilitzant equips de neteja per a superfícies grans. Si l’ascensor està equipat amb vidre o miralls, aquestes superfícies s’han de netejar en profunditat amb una netejadora de vidres professional. Aquests absorbeixen l’aigua després de la neteja, evitant així que les esquitxades d’aigua creïn un perill de relliscades o deixin brutícia.

Creat per al sector de l’hostaleria, l’aspirador VU500 de Nilfisk ofereix unes característiques i una durabilitat superiors, a més d’un rendiment i una filtració millors que les aspiradores verticals comercials més cares.

Resultats de neteja superiors amb menys interrupcions per als convidats – No deixeu res enrere, només una primera impressió fantàstica

L’habitació de l’hotel: una llar lluny de casa

La neteja de manteniment diari es fa sota pressió de temps; per tant, encara és més important assegurar-se que sigui un procés sistemàtic que crearà un entorn reconfortant i confortable per als hostes de l’hotel. En general, els llits estan acabats de fer i després es netegen les superfícies del dormitori i el bany. Aquest procés sol implicar dues tècniques. El primer, el mètode del color, ajuda el personal a evitar la transferència de gèrmens d’un lloc a un altre: el blau s’usa per a les superfícies, el groc s’usa per als banys (lavabos i dutxes), el vermell s’usa per als urinaris i els vàters i el verd s’usa per a aplicacions especials, com a desinfecció.

La segona tècnica de treball útil és el mètode de 16 plecs per a llençols, que és molt més ergonòmic per al personal de l’hotel que portar cubs pesats d’aigua. El drap de neteja es doblega per la meitat tres vegades (una cap avall i dues cap a un costat) de manera que hi hagi un total de 16 costats. En una galleda, s’amara una quantitat definida amb precisió de draps doblegats amb una quantitat específica de detergent de neteja. Estan completament xops i després llestos per al seu ús. A continuació, el personal de l’hotel neteja cada superfície amb un costat fresc. Quan s’han usat tots els costats, l’empleat llença la tela i utilitza una nova. Un cop netejades les superfícies, també es poden desinfectar les superfícies de contacte.

El revestiment del terra de les habitacions d’hotel sol ser una catifa; es pot netejar de forma ràpida i eficaç amb una aspiradora vertical tipus raspall. Les taques petites es poden treure amb un producte llevataques. Aquí és important treballar de fora cap a dins per no escampar la taca. Si una habitació està desocupada durant un parell de dies, el mètode de neteja amb una lava-aspiradora també es pot utilitzar per eliminar les taques. Tot i això, el temps d’assecat per a aquest procés és de sis a vuit hores.