Benestar ambiental

El sistema més complet i eficaç per a la desodorització, la desinfecció i la purificació de l’aire en espais interiors gràcies a les seves 2 tecnologies: PCO i Ozó.

Per a espais amb presència contínua de persones Tecnologia PCO

(Oxidació Foto Catalítica). Combina l’acció de la llum UV, els radicals hidròxils i la ionització. Ideal per oficines, habitacions d’hotel, etc. NOTA – Opcionalment, es poden activar / desactivar fins a 2 hores d’ozó tan sols prement un botó.

Per cambres de bany i zones de pas

Tecnologia PCO més Ozó. A l’acció de la tecnologia PCO se li suma el poder desodoritzant i purificador de l’ozó, el major desinfectant que hi ha a la natura. Ambdues tecnologies actuen conjuntament. Ideal per a banys, cambres d’escombraries i zones de pas amb males olors i sense presència contínua de persones.

Programable

Es pot programar l’equip perquè faci servir únicament la tecnologia PCO o per combinar-la amb l’Ozó, establint el rang horari que es desitgi per a l’emissió d’ozó a l’estada.

Com funcionen aquestes dues tecnologies?

Tecnologia PCO (llum 1) – Tres solucions combinades

Llum UV: La llum ultraviolada fa que els microorganismes exposats a la seva longitud d’ona quedin incapacitats per reproduir-se, infectar els éssers vius i generar males olors.

Radicals hidròxils: Es formen a partir de la llum UV i la humitat de l’ambient. Desodorizan i netegen l’aire interior mitjançant l’oxidació dels contaminants pròxims, descomponent-los en aigua i CO2.

Ionització: Els ions negatius atrauen les partícules amb càrrega positiva de l’ambient com pols, pol·len, floridura i microorganismes patògens. Així, les partícules contaminants pesen massa i cauen a terra, dificultant la seva inhalació i creant-se ambients més nets i frescos.

Tecnologia Ozó (llum 2) – El poder de l’O3

L’Ozó és una molècula de 3 àtoms d’oxigen (O3) que es genera per l’activació elèctrica de l’oxigen (O2). És el desinfectant natural més potent. Elimina les partícules contaminants i microorganismes que generen males olors en l’aire, en superfícies i fluids. El llum generadora d’ozó té una capacitat de producció de 50 mg / hora.